Zadruga

Parovi

Zadruga 6 bogatija za još jednog učesnika! U pitanju je Darko Lazić!

"Zadruga 6" bogatija za još jednog učesnika! U pitanju je kako se spekuliše pevač Darko Lazić! Pevač je dobio sjajnu ponudu za nedeljni honorar!

Zadruga 6 bogatija za još jednog učesnika! U pitanju je Darko Lazić! Screenshoot/Instagram





Odbrojavanje do početka "Zadruge 6" počinje i mnogi s nestrpljenje očekuju da saznaju ko će ove godine biti zadužen za haos u Beloj kući, a ime Darka Lazića nije se očekivalo uopšte. 

Osim Lazića, spekuliše se o ulasku ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, kao i Dalile Dragojević i njenog dečka, dok su Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Toma Panić sigurni učesnici.




Kako spekulišu mediji, na imanje u Šimanovcima useliće se i pevač Darko Lazić, ali samo na nedelju dana s obzirom na to da je samo tada slobodan i da će napraviti pauzu sa tezgama.





Pevač je dobio sjajnu ponudu za nedeljni honorar, pa je prihvatio da nakratko živi sa zadrugarima, a kako se s mnogima i privatno zna, neće mu biti teško da provede neko vreme u zatvorenom prostoru. Darko će ući kao pevač na žurku, nakon čega će učesnicima biti saopšteno da ostaje nedelju dana s njima.

Bivši zadrugar Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 6", a on će se ponovo sresti sa svojom bivšom emotivnom partnerkom Nadeždom Biljić koja u ovu sezonu "Zadruge" ulazi sa suprugom Tomom Panićem.


Ćerka Anabela Atijas i Gagija Đoganija, Nina, već je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram gde je prati više od 100.000 ljudi. Kako prenose mediji, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka kako bi se u septembru uselila u na imanje u Šimanovcima. Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona rijalitija, a koju je milionski auditorijum zapamtio kada je pevač Sloba Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom.







Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primer kako bi se trebalo ponašati u rijalitiju, tvrde da je karakterno drugačija od Lune, a oni su bili priustni kada je ona bila na razgovoru u produkciji, piše Srpski telegraf.

Dalila Dragojević, zvezda pete sezone "Zadruge" i bivša supruga Dejana Dragojevića kog je prevarila sa Filipom Carom, vraća se na imanje sa novim verenikom kog zovu Gringo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>