Region

Svet

HIT GODINE 2016: Promena na listi, Emina Jahović i Amel Ćurić idu ka pobedi! VIDEO

U izboru za HIT GODINE 2016 na našem portalu došlo je do promene u samom vrhu liste, gde su sada drugo mesto zauzeli Emina Jahović i Amel Ćurić sa njihovom duetskom pesmom "Kost".

HIT GODINE 2016: Promena na listi, Emina Jahović i Amel Ćurić idu ka pobedi! VIDEO Foto: Screenshot YouTube/ IlustracijaIzbor za HIT GODINE 2016 koji je organizovan na našem portalu krenuo je žestoko, a veoma je neizvesno ko bi se mogao naći na tronu. Iako je Saša Kovačević sa pesmom "Temperatura" bio dugo na drugom mestu, sada je pao na treće zahvaljujućima slušaocima pesme "Kost" koju izvode Emina Jahović i Amel Ćurić. Oni su sada na drugoj poziciji, sa nekoliko glasova razlike, a da li će uspeti da dođu na prvo mesto, zavisi samo od vas. 

Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara (mozzila, chrome, explorer), takođe i putem vaših mobilnih telefona sve do 23. januara, kada ćemo proglasiti pobednika. Na našem VIBER čatu svakog dana u podne pratite trenutne rezultate. Anketu možete pronaći kada uđete sa vaših računara sa desne strane i na mobilnim telefonima kada skrolujete skroz na dnu. 

Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari