Region

Svet

Šta ti je ruralni pedigre: Ovako je Jelena Karleuša odgovorila Aleksandri Prijović! FOTO

Jelena Karleuša opet je uputila javnu poruku Aleksandri Prijović i to zbog brisanja fotografije sa Cecom, ispod koje je pevačica ostavila komentar.

Šta ti je ruralni pedigre: Ovako je Jelena Karleuša odgovorila Aleksandri Prijović! FOTO Foto: Instagram/karleusastarNakon komentara koji je Jelena Karleuša ostavila na Instagram profilu Aleksandre Prijović, ispod fotografije gde su zajedno Grandova zvezda i Ceca Ražnatović, usledila je nova javna poruka pop zvezde, koju je ostavila na svom Tviter nalogu. Aleksandra je spornu fotografiju sa Jeleninim komentarom obrisala posle dana razmišljanja i opet postavila sa novom porukom: - ''Prvenstveno želim da moj instagram profil bude mesto na kojem se širi pozitivna energija. Još jednom sve najlepše dragi moji, da ste mi živi i zdravi, pozitivni, uspešni i srećni. Volim vas i ljubim.''Ovaj potez mlađe koleginice očigledno je iznervirao Jelenu pa je usledio odgovor: - ''Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre.''
 


Očigledno smo u Novu godinu ušli sa žestokim estradnim ratom koji, po svemu sudeći, neće skoro biti gotov. Kako će i da li će Aleksandra odgovoriti Karleuši ostaje da vidimo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari