Region

Svet

Tijana Dapčević je mužu oprostila sve afere!

Tijana Dapčević više od 20 godina je u braku sa Milanom Dapčevićem, a za dve decenije ljubavi imali su ozbiljne turbulencije. Pevačica je mužu  oprostila sve afere!

Tijana Dapčević je mužu oprostila sve afere! Screenshoot/Instagram/Tijana Dapčević




Ljubavna priča Tijane i Milana je počela na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon samo četiri dana veze su počeli da žive zajedno, tok su se 2001. godine venčali. Samo nekoliko godina kasnije, njihov brak tresao je skandal.

Milan je tada uhvaćen sa jednom konobaricom, a kako se tada pisalo Tijana mu je oprostila i nikada više nije pričala o tome. 


Taman kada je mislila da je nedaćama kraj, 2015. godine došlo je do još jedne bračne krize, a u javnosti se pojavila vest da se pevačica razvodi, kao i da je na nekoliko dana otišla iz kuće kako bi razmislila o svemu. Ipak, odlučila je da brak sačuva.


Tada je izjavila da njen brak nije idealan, ali da je ljubav koju osećaju jedno prema drugom jača od bilo čega.






Tijana je 18. godišnjicu braka suprugu čestitala javno i tom prilikom otkrila do sada nepoznate detalje.

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana Dapčević tada godine na društvenim mrežama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>