Region

Svet

Šaban Šaulić tri godine nakon tragične smrti zarađuje ogromne cifre novca!

Šaban Šaulić tri godine nakon tragične smrti zarađuje ogromne cifre novca! Njegova udovica 2021. godine autorska prava naplatila 55.300.

Šaban Šaulić tri godine nakon tragične smrti zarađuje ogromne cifre novca! Screenshoot/Instagram




Pevač Šaban Šaulić, tragično je nastradao 2019. godine, a iako više nije među živima, zarađuje više od brojnih kolega, pokazuju podaci Agencije za privredne registre.


Iako nije među živima već tri godine, zarađuje više novca od mnogih svojih kolega.

Naime, kako se navodi, ukupan prihod firme ''Luna mjuzik'', koja je sada u vlasništvu Šabanove udovice, Gordane Šaulić, u 2021. godini je iznosio 55.530 evra, a sav taj novac je Goca naplatila na ime autorskih prava.

Goca je prijavila da je njena firma imala troškove od 44.480 evra, porez u iznosu od 1.500 evra, te je joj je ostalo 9.530 evra, prenosi Kurir.






Sudeći prema ranijim podacima, prihodi od prošle godine su znatno bolji nego prethodnih, što znači da iako već tri godine nije živ, Šaban muzikom zarađuje sve više, pa je tako u odnosu na 2020. godinu, porodica Šaulić prošle zaradila 1.960 evra više.

Podsetimo, kada je Šaban izgubio život, samo u danu kada je sahranjen na Novom osam njegovih pesama na Jutjubu pregledano je više od dva miliona puta, što je predstavljalo skok od skoro 80 procenata u odnosu na vreme kada je kralj narodne muzike bio živ, a najveću slušanost imala je pesma ''Ne plači, dušo'', uz koju se porodica oprostila od Šaulića.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>