Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Ako je ikako moguće danas odmarajte ili radite samo ono što je neophodno. Nema svrhe da se preopterećujete.

LJUBAV
Intenzivne emocije su vas zamorile.

POSAO
Napravite pauzu ako osetite da stvari ne idu u željenom pravcu.

ZDRAVLJE
Stabilno.




Bik 21.4.-21.5.

Dvoumite se oko nekih situacija i to predugo. Vreme je da donesete odluku i olakšate i sebi i drugima.

LJUBAV
Opustite se i ostavite svoju ozbiljnost malo po strani.


POSAO
Nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnost.


ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.





Blizanci 22.5.- 21.6.


Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali u prethodnom periodu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznoraznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.

POSAO
Doći ćete na ideju kako da jednostavnije izađete na kraj sa kompleksnim poslovnim zadacima koji su vam u prošlosti zadavali velike muke.

ZDRAVLJE
Želudac vam je nešto osetljiviji.



Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete biti veoma vredni i radni. Držaćete pod kontrolom svaki aspekt svog života i izboriti se sa nizom obaveza koje su vas opterećivale u prethodnim danima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru ćete posvetiti pažnje taman onoliko koliko je potrebno da biste održali mir u vašem emotivnom odnosu. Slobodne danas ljubav neće zanimati.

POSAO
Koncentracija će vam biti na visokom nivou, što će vam pomoći da u poslu budete efikasni. 

ZDRAVLJE
Možete imati gorušicu.






Lav 23.7.- 22.8.

Bićete iziritirani nekim sitnicama, donekle i razočarani datim okolnostima, ali će, ipak, većina vas uspeti da “pregura” ovaj pomalo čudan dan.

LJUBAV
Oni koji su u stabilnim vezama, neće imati većih problema u odnosu sa partnerom, dok će svi ostali biti više, ili manje demoralisani kada je ljubav u pitanju.

POSAO
Na radnom mestu prosto ćete izgarati i uspešno pronalaziti rešenja i za najzahtevnije poslovne zadatke. Što se tiče finansija, možda ćete morati da preduzmete mere štednje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička aktivnost.



Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti vrlo fleksibilni i tolerantni s kim god, ili s čim god da dođete u susret. Sve će vam delovati nekako jednostavno i lako rešivo.

LJUBAV
Oni koji su u vezi vodiće duge i prijatne razgovore sa voljenom osobom. Slobodni će tražiti inspiraciju u mnogo čemu, a pre svega u kontaktu sa neobičnim ljudima.

POSAO
Rutinski poslovi biće vam isuviše dosadni, međutim, one koji od vas budu zahtevali da se mentalno napregnete obavljaćete sa uživanjem.

ZDRAVLJE
Moguća je upala mišića.




Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

POSAO
Čuvajte se nepouzdanih saradnji i riskantnih ulaganja, pogotovu ako imaju veze sa inostranstvom. Držite se saveta koji će vam dati vaš dugogodišnji kolega.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je stabilno.




Škorpija 23.10.- 22.11.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.

LJUBAV
Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.

POSAO
Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.





Strelac 21.11.- 21.12.

Čitav dan ćete provesti u rešavanju nekih praktičnih stvari, što je šteta jer nećete imati priliku da koristite svoju maštu koja će vam danas biti itekako probuđena.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partnerovo društvo će vam posebno prijati u večernjim satima. Slobodni će jednoj osobi sa posla skrenuti pažnju na sebe.

POSAO
Vaš poslovni partner, ili neko koga smatrate važnim saradnikom, pomoći će vam da svoje ambiciozne planove sprovedete u delo.

ZDRAVLJE
Ne preterujte sa slatkišima.




Jarac 22.12.- 19.1.

Učestalo kontaktiranje sa ljudima danas će vas potpuno iscrpeti. Želećete da se nalazite na nekom drugom mestu, mirnijem i tišem.

LJUBAV
Slobodni među vama slabo će se baviti emotivnim pitanjima. Ljubav će vam danas biti vrlo sporedna stvar. Zauzeti će moguće imati manju raspravu sa partnerom.

POSAO
Nekako ćete uspeti da se izborite sa poslovnim obavezama i svojim, ali i tuđim. Puno odgovornosti biće na vama i to vam se neće dopasti.


ZDRAVLJE
Ne preterujte ni u čemu.



Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas će se mnogo toga očekivati od vas, a vi ćete se osećati nespremno da se uhvatite ukoštac sa svim obavezama. Ipak, nadajte se pomoći sa strane.

LJUBAV
Imaćete utisak da se vaše i partnerove želje ne poklapaju. Izbegavajte razgovore na teške teme. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti
 
POSAO
Bićete okupirani razmišljanjem o aktuelnim dešavanjima na vašem radnom mestu. Nastojaćete da se dokažete pred svojim saradnicima i nadređenim.

ZDRAVLJE
Osećaćete nervnu napetost.






Ribe 20.2.- 20.3.

Tokom većeg dela dana pratiće vas razdragano raspoloženje. Uživaćete u provođenju vremena sa porodicom, prijateljima i drugim bliskim osobama.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, aktivirajte se. Danas možete imati puno uspeha na ljubavnom planu. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati srećno i ispunjeno.

POSAO
Pokušaćete da ne razmišljate mnogo o poslu i minulim dešavanjima na radnom mestu. Na polju finansija su moguća prijatna iznenađenja.

ZDRAVLJE
Krećite se više.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!





 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>