Region

Svet

Danas će se venčati Bane Trifunović i Tihana Lazović!

Glumac Branislav Bane Trifunović i glumica Tihana Lazović, danas će se venčati u jednom vojvođanskom salašu, a iako je svadba zakazana za popodnevne časove, proslava je počela još sinoć.

Danas će se venčati Bane Trifunović i Tihana Lazović! Screenshoot/Instagram





Sve je spremno da glumački par izgovori sudbonosno "da" nakon tri godine zabavljanja. Branislav Trifunović i Tihana Lazović organizovali su ceremoniju u Vojvodini, a gosti su počeli da pristižu juče.


Tako je sinoć upriličena mini zabava pred njihov najvažniji dan. Na salašu su stigle mnoge poznate ličnosti.


Tihana je već sinoć odabrala belu haljinu za žurku, dok je Bane bio u opuštenoj varijanti. Oni su uživali u dobroj muzici i provodu, ne sakrivajući koliko su zaljubljeni. Tako se nisu libili da pred svima razmenjuju nežnosti, pa su često jedno drugome davali strasne poljupce.







Podsetimo, kako je Bane jednom prilikom ispričao ljubav među njima se nije desila na snimanju serije "Tajkun", u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode.






Trudimo se da putujemo, volim da pokazujem i idem na neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji kojih ima, a ima ih hvala bogu dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje, ne samo Tihani, već ko god da mi je gost da može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam - rekao je Trifunović.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>