Region

Svet

Željko Šašić prošao kroz agoniju čitajući papire gde se navodi da je otac nekog deteta!

Pevač Željko Šašić, prošao kroz agoniju čitajući papire gde se navodi da je otac nekog deteta! Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu.

Željko Šašić prošao kroz agoniju čitajući papire gde se navodi da je otac nekog deteta! Screenshoot/Instagram





Ranije se pisalo i da je Šašić bio tužen i da ga jure za priznanje očinstva. Sam pevač pričao je o ovom događaju i otkrio šta se tada tačno desilo.


- Na svu sreću sve je to trajalo kratko hvala Bogu, jer su pronašli oca tog deteta, verovali ili ne postoji još jedan Željko Šašić koji je pravi otac deteta i koji živi u Nemačkoj. Ja sam prošao kroz agoniju kada sam čitao papire gde se navodi da sam ja otac nekog deteta. Sva sreća kasnije se dokazalo da je u pitanju neki drugi Željko Šašić, prošlo je par dana i opet su me kontaktirali objašnjavajući da nisam to ja. 


Čak su mi rekli da imam pravo i da ih tužim i da se duboko izvinjavaju. Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu - ispričao je svojevremeno za "Svet" slavni pevač i nastavio:






- Bio sam šokiran, danima nisam mogao da dođem sebi da zaista imam vanbračno dete istog trenutka bih ga priznao, bez pogovora, ma sto odsto bih ga priznao - pričao je Željko Šašić.

- Nakon toga dešavalo mi se tokom karijere da su me obožavateljke zvale i molile da im napravim dete, ma svega je bilo, ali najviše me je ovo iznenadilo da ti iz druge države kažu da si optužen, e to mi je bilo zaista neverovatno. Inače, nikada nisam upoznao ni tu majku, ni to dete, a ni drugog Željka Šašića - završava priču za pomenuti tabloid popularni pevač.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/svet/blic

Povezane vesti:


>