Zadruga

Parovi

Ana Jovanović priznala da je prebila bivšeg, a onda i zapretila!

Bivša zadrugarka, Ana Jovanović priznala da je prebila bivšeg dečka Nikolu, a onda i zapretila da tako prolaze oni koji pokušavaju da "naruše nju"!

Ana Jovanović priznala da je prebila bivšeg, a onda i zapretila! Screenshoot/Instagram




Vest da je bivša zadrugarka Ana Jovanović prebila bivšeg dečka Nikolu Ilića odjeknula je kao bomba, a sada se tim povodom oglasila i potvdila navode medija


Ana se "pohvalila" učinjenim delom, te je indirektno zapretila svima koji pokušaju da naruše nju i da preko njenih leđa dođu do javnosti.


- Ovako prolaze oni koji pokušavaju da naruše mene i da preko mojih leđa dolaze do javnosti... Ovo je ništa šta tek može da se očekuje nastavi li da se kači na mene - počela je Ana, pa je dodala:





- Nakon sinoćnje emisije sam ga srela i nisam mu ostala dužna za sve one optužbe na moj račun o aferi kvad - zaključila je Ana Jovanović.

Podsetimo, bivša zadrugarka sinoć je gostovala u emisiji, a tom prilikom u program uživo uključio se njen bivši dečko Nikola Ilić. Tokom njihovog razgovora izbilo je skandalozno prepucavanje, te je Nikola totalno raskrinkao Anu navodnim dokazima fotografija i snimaka kako su navodno zajedno uživali na Zlatiboru, a o tome možete čitati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>