Zadruga

Parovi

Maja Marinković preterala! Grudi veće od glave!

Objavila je fotografiju koja je izaivala lavinu komentara i to uglavnom negativnih! Maja Marinković preterala! Grudi veće od glave!

Maja Marinković preterala! Grudi veće od glave! Screenshoot/Instagram

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković uživa u vezi sa Petrom Raspopovićem Pecom, kojeg je preotela od svoje dobre drugarice Aleksandre Subotić. 


Naime, otkako je ušla u vezu sa Pecom, Maja se sve ređe oglašava na svom profilu na Instagramu, a sve je manje ima i u javnosti, te su fanovi počeli da spekulišu da se starleta izgleda baš zaljubila.

Međutim, Maja Marinković nije zaboravila na svoje pratioce, te je objavila novu fotku, koja je privukla veliku pažnju, a niko nije mogao da skine pogled sa njenog nikad većeg dekoltea.Maja je pozirala u uskoj crvenoj haljini, koja je bila izuzetno dekoltirana i isticala njene ogromne silikone, međutim komentarima nije bilo kraja:

"Grudi veće od glave", "Užas, ne znam kako joj neko ne kaže da ovo nije lepo", "Preterala", "Ovo uopšte nije lepo", "Nikad veće nisu bile", "Kao dve lubenice" - nizali su se komentari na račun Majinog bujnog silikonskog poprsja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>