Lepota

Ljubav

Postoji potpuno prirodan način da se rešite neželjenih sedih dlaka!

Muči vas seda kosa? Postoji potpuno prirodan način da se rešite neželjenih sedih dlaka! Ova tri sastojka imate u kući i imaju neverovatan efekat!

Postoji potpuno prirodan način da se rešite neželjenih sedih dlaka! Svet Plus







Sede dlake se mogu pojaviti zbog genetike ali i zbog stresa, nedostatka vitamina, konzumiranja cigareta, i zbog upotrebe preparata koji ne odgovaraju vašoj kosi.



Kafa

Pogodno je za ljude koji imaju tamniju kosu. Možete koristiti espreso kafu, koju ćete nakon što se ohladi preliti po kosi, a potom razmazati duž cele kose. Sačekajte pola sata pa isperite. Primenjujte tretman dva puta nedeljno.






Kokosovo ulje i kari

Potrebno je da zagrejete kokosovo ulje sa listovima karija. Sačekajte da se ulje istopi i da listovi puste svoju boju. Zatim odstranite listove i ostavite smesu da se ohladi. Njom utrljajte teme, a potom i ostatak kose. Ostavite smesu na kosi sat vremena, pa je operite kao što to inače radite. Primenjujte ovaj tretman pre svakog pranja kose i videćete neverovatan efekat.




Čaj od kamilice

Ova metoda je idealna za ljude sa svetlijom kosom. Potrebno je da nakon pranja, isperete kosu čajem od kamilice. Možete primenjivati ovaj tretman nakon svakog pranja, a broj sedih dlaka će postepeno nestati.

 

Da brkovi nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>