Region

Svet

Bojana Barović bila nespremna za treću trudnoću! Evo šta kaže o tome!

Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića, priznaje da je  bila nespremna za treću trudnoću! Evo šta kaže o tome!

Bojana Barović bila nespremna za treću trudnoću! Evo šta kaže o tome! Screenshoot/Instagram
U medijima je osvanula informacija da Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a ona je sada prvi put javno potvrdila ove vesti, pokazala trudnički stomak ali ujedno i otkrila sa čime se sve bori.

Kako je napisala, u prve dve trudnoće nije imala mučnine, pa ju je ovo stanje sada dočekalo nespremnu...


"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim"
"U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time!Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem.


Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom, i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi", napisala je Bojana, uputivši reči podrške svim ženama koje imaju slične probleme.

Nikola Rokvić i Bojana Barović imaju ćerku Leonu (6) i sina Simeona (3), a javnosti još nisu otkrili da li će oni kroz nekoliko meseci dobiti brata ili sestru.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>