Lepota

Ljubav

Frizer Dženifer Lopez otkriva trik: Gusta kosa za par trenutaka!

Gusta kosa za par trenutaka! Frizer Dženifer Lopez otkriva trik koji vas može zanimati, posebno ako imate retku kosu! Za početak, super je vest da je metoda iznenađujuća brza i jednostavna.

Frizer Dženifer Lopez otkriva trik: Gusta kosa za par trenutaka! Screenshoot/Instagram




Bez obzira na to kakvu kosu imate, verujemo da ste uvek u potrazi za novim trikovima s kojima ćete u svega nekoliko sekundi postići veći volumen i gušću kosu. 


Kris Aplton, stilista kose koji stoji iza frizure Dženifer Lopez, otkrio je kako u svom radu koristi profesionalni sprej za prekrivanje izrastka i sede kose.


On se veoma jednostavno nanosi i u trenutku prekriva izrastak, a super je stvar što ga uvek možete nositi sa sobom s obzirom na to da je dostupan i u drogerijama, odnosno nije reč o tretmanu i frizerskom salonu.




Ali, osim što prekrivaju izrastak i sedu kosu, čini se kako ovaj super proizvod ima još jednu funkciju, za koju ga i koristi sam Kris Aplton. On, naime, sprej za prekrivanje izrastka koristi kako bi stvorio iluziju gušće kose, a sada je otkrio o kakvom se triku radi.


Odaberite nijansu spreja koja odgovara vašoj boji kose, tačnije boji korena, a zatim sprej nanesite na mesta na kosu gde je vlasište vidljivo, na području blizu razdeljka. To će stvoriti iluziju gušće kose, a trik je gotov za svega nekoliko sekundi.




U svom ga radu, osim Krisa Apltona, koristi i stilistkinja kose Džen Atkins, a redovno ga primenjuju na klijentkinjama poput Dženifer Lopez i sestrama Kardašijan. Aplton je veran spreju s potpisom brenda Color Wow, a kaže kako ga koristi kako bi se ekstenzije bolje uklopile, pa čak i za kreiranje privremenih pramenova.

Kod nas su takvi proizvodi dostupni u skoro svim drogerijama, a njihova se cena kreće od 600 dinara.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>