Region

Svet

Saša Matić zakazao koncert u Spensu!

Saša Matić zakazao koncert u Spensu, spektakl koji su mnogi željno isčekivali! Podsećanja radi, 2018. godine, pevač je nastupio u prepunoj hali Spensa, koncert je bio rasprodat u rekordnom roku!

Saša Matić zakazao koncert u Spensu! Screenshoot/Instagram
Turneju “Dva života” muzičke zvezde Saše Matića se nastavlja. Nakon što se sprema za Američku turneju, Matić je odlučio da popuni još jedan datum kada je reč o koncertnim terminima.

Spektakularni koncert 21. decembra Saša će održati u Novosadskoj dvorani Spens. Na velikoj sceni najveće dvorane u Vojvodini izvodiće dobro znane hitove, a sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će se pojaviti na sceni:


- Srećan sam da se posle dugo vremena družim sa Novosadskom publikom. Jedno je sigurno, provešćemo se nezaboravno, a verujem da ćete vam dugo ostati u sećanju atmosfera sa koncerta - rekao je ovim povodom Matić za beogradske medije.

Pesme kao što su “Nađi novu ljubav”, “Lažov notorni”, “Prejako”, “Kad ljubav zakasni”, “Lagala je grade” hitovi su koji će ponovo odjekivati Spensom pred sam kraj 2022. godine, jer će jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike, Saša Matić nastupiti u Novom Sadu. Prijatelj Sašinog albuma “Dva života” koji je izdao povodom dvadeset godina karijere je Telekom Srbija.Posle skoro pet godina kada je održao svoj koncert u Spensu, Saša Matić ponovo će prirediti nezaboravni spektakl za sve svoje obožavaoce. Podsećanja radi, 2018.godine, Saša Matić nastupio je u prepunoj hali Spensa, koncert je bio rasprodat u rekordnom roku, zbog čega nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Novom Sadu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>