Zadruga

Parovi

Marija Kulić se posvađala sa bivšom zadrugarkom! Gledaj svoje brige i probleme!

Marija Kulić je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita" pa se posvađala sa bivšom zadrugarkom koja je imala svoje mišljenje o njenom majčinstvu. Gledaj svoje brige i probleme! Jel imaš ti decu jel živiš ti? 

Marija Kulić se posvađala sa bivšom zadrugarkom! Gledaj svoje brige i probleme! Screenshoot/Instagram




U toku je emisija "Narod pita", a u emisiju se uključila bivša učesnica četvrte sezone Zadruge i poručila Mariji Kulić ovako:

Biću kratka. Pozdravljam sve u studiju. Imam nekoliko pitanja i nekoliko konstatacija. Ja sam ovaj bila kratko učesnik četvrte sezone - rekla je gledateljka.

Zorica Erić - rekla je Ivana.

Bila sam sa Miljanom vrlo kratko. Doživela sam veliki stres kad je šišala kosu i jako sam teško to podnela. Shvatila sam da je ona jako psihički nestabilna, a dobra, naivna i priblesava. Nema lošu dušu, samo je takva. Svim srcem sam uz nju. Da se osvrnem na prethodne pozive, smatram da su ti ljudi otprilike pričali većinom nebuloze. Svakako treba podržati majku, međutim ima nekih kontradiktornosti u njenim izjavama. Rekla je da je Miljana bila punoletna kad je ušla u rijaliti, ali bila je maloletna kad je živela sama u Čačku i uhodila Mišela. Kako maloletnoj osobi ne mmožite da zabranite da živi van svog grada, a možete da zabranite da uđe u rijaliti - pitala je Zorica.





Nije bila maloletna kad je živela sama u Čačku - branila se Marija Kulić.

Miljana je žena željna ljubavi i podrške, ali po mom mišljenju prvo je željna roditeljske ljubavi. Da je mažena i pažena ne bi se ovako ponašala - konstatovala je Zorica.

I Tijana i Ana su mi uvek prekoravale da sam previše uz Milajnu, a ne uz njih. Jel imaš ti decu jel živiš ti? Gledaj svoje brige i probleme - odgovorila je Marija.


Nenad nije ništa bolji već mnogo gori od Zole. On je pritajeno zlo koje se zakačilo za Miljanu. Uzima neke beneficije preko njenih leđa kao i vi godinama. Šta bi trebalo Miljani da se desi da bi vi shvatili da je loše i da treba da joj se pruži adekvatna pomoć? - pitala je Zorica.





Miljani se svašta dešavalo u životu i uvek smo se mi okretali i danonoćno bili uz nju 24 sata. I mažena i pažena i ljuljana, vođena i klackana. Više joj nisu potrebni mama i tata sad to traži od muškarca. nenad joj je za sada pružao, a nadam se da će i na dalje. ONa ne mora da bude sa Nenadom ako smatra da nije za nju i ako ga ne voli. Ja vidim da su non stop zajedno i da on ne može da mrdne nigde. On ako je slučajno zauzet ona me zove da vidi sa kim on to razgovara - rekla je Marija.

Tom terapeutu koji se bavi Miljanom od 12 godine poručite da pocepa diplomu - rekla je Zorica.





 


Svađa sa gledateljkom koja je pitala Mariju da li misli da je ovo što joj se događa karma zbog kiretaža koje je Miljana imala.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>