Region

Svet

Kija Kockar iznanadila svojom izjavom o ljubavi za ceo život!

Kija Kockar otvorila dušu o novom parnteru, pa iznenadila svojom izjavom o ljubavi za ceo život! Udaja tri dana pre smrti!

Kija Kockar iznanadila svojom izjavom o ljubavi za ceo život! Screenshoot/Instagram




Rijaliti pobednica Kristina Kija Kockar za emisiju ,,Premijera" otvorila je dušu i otkrila da li je zaljubljena i da li u njenom životu ima neki muškarac koji je preokupirao njenu pažnju. Kija je otkrila da je ona uvek voljena, ali da li ima muškarca u svom životu, ostavila je da bude tajna. 




- Ja sam uvek voljena, uvek ima udvarača, nekog ko mi izjavljuje ljubav. I da imam nekog, ne bih ti rekla - odgovorila je Kija Kockar.


Da li postoji ljubav za ceo život, šta ti misliš?





- Da, ako se udaš tri dana pred smrt. Ali mislim da postoji, uvek ostanu osobe u srcu, možda prva ljubav... Verovatno postoji - zaključila je Kija.


Kija Kockar je prethodnih godina nakon brakorazvodnog skandala sa Slobom Radanovićem odlučila da privatni i ljubavni život zadrži van domašaja javnosti. Međutim, i njoj se dešavalo da se opeče, pa je tako pokazivali svoje partnere, ali sada je čvrsto rešila da do svadbe stavi tačku na eksponiranje partnera. 
 

Dilema rešena! Da li idu zajedno kafa i visok pritisak?!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>