Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 15. avgusta do 21. avgusta 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Ishrana bazirana na namirnicama koje ne opterećuju vaš probavni sistem bi vam odgovarala. Teško ćete odolevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su začinjeni i preobilni.

Ljubav

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava – to je energija koja vam prija, koja vas nadahnjuje, daje vam polet i potrebu da blistate, sijate, volite, osvajate. Za slobodne je ovo period aktivnosti, druženja, izlazaka, putovanja, letovanja, period u kojem ćete se osećati odlično i takođe – privući zadivljene poglede i zanimljive osobe. Novo poznanstvo ili pak ponovni susret sa nekim koga jedno vreme niste videli – itekako može aktivirati ljubavne varnice. Zauzete Vage – bolja je situacija u vašim emotivnim relacijama. Odnos sa partnerom sada pruža više mogućnosti za uživanje, zabavu, dobru energiju.

Posao

Uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Šta više – možete pokrenuti značajnu poslovnu saradnju, dobiti neki tip priznanja, unapređenje, ostvariti nešto što baš želite. Mogući su i jaki kontakti i poslovi sa inostranstvom i strancima, putovanja, dobri dogovori i počeci značajnih partnerskih odnosa. Vi lično ćete se osećati vrlo dobro – i pored težine koja postoji zbog pritiska obaveza na vas, ipak vas nosi talas pozitivne energije. Po pitanju finansija – niste još uvek zadovoljni, mada situacija ide solidno.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Dobar period za promenu navika u ishrani. Izbegavajte hranu bogatu šećerom I konzervansima, testenine, grickalice. Odgovaraju vam lako svarljive namirnice (najpre biljnog porekla).

Ljubav

Slobodnim Škorpijama moguća su zanimljiva ljubavna dešavanja najpre kroz segment posla, ali i preko društvenih mreža i okoline. Iako postoji veliki prostor za nove ljubavi, još uvek je prošlost vrlo aktuelna – pa neće biti iznenađenje ukoliko se i ovde nešto pokrene. Zauzete Škorpije prave veliko čišćenje u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Kod nekih od vas – ovaj period će pokrenuti preseljenje, zajednički život, veridbe, brakove. Kod drugih – pokušavate da sredite odnos sa partnerom i da postavite vezu na drugačije osnove. Kod trećih – vi ste već završili svoju priču, samo još niste obavestili jedno drugo.

Posao

Izuzetno zahtevan poslovni period se i na dalje otvara pred vama, ali ako ništa drugo – u ovoj ćete nedelji dobiti makar nešto od onoga za šta ste se dugo borili. Pa tako Škorpije sada mogu preći na jaču poziciju, promeniti radno mesto, napredovati, mogu dobiti neki tip priznanja (možda i finansijski) za svoj rad, a isto – mogu napraviti izuzetan poslovni dogovor i saradnju koja obećava trajnost i novčanu isplativost. Vrlo je aktuelno sve što se vezuje za inostranstvo. I pored težine, sve kreće na bolje.

Zdravlje

Uglavnom dobro kod mlađih. Stariji – stomačne tegobe, osetljivost zglobova i kičme.

 

STRELAC

Hrana

Svesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno menjati, no to će ostati za neki drugi put.

Ljubav

Za slobodne Strelčeve – vreme ljubavi i uživanja se nastavlja. Ukoliko je u prethodnom periodu pokrenuto neko poznanstvo i simpatije – sada se to može nastaviti, učvrstiti, produbiti. Moguća su konkretnija dešavanja, pa čak i pravi početak jedne lepe ljubavi. Ako se ljubavna prilika još uvek nije pojavila – to je apsolutno moguće u nedelji koja je ispred vas. Zračite dobrom energijom, pozitivom i optimizmom – i privući ćete iste takve osobe. Što se tiče zauzetih – komunikacija vam definitivno nije savršena. Po nekim pitanjima i temama nećete uspeti da se dogovorite.

Posao

Poslovni segment još uvek ne pokazuje znake rasterećenja. I dalje su ispred vas dani otežane komunikacije sa saradnicima, zastoja, papiroloških problema i nesporazuma. A vrlo je moguće i da dođe do povremenih napetih momenata sa nekim od saradnika ili kolega. No, sa druge strane gledano – neke poslovne prilike i to prilično dobre – sada se otvaraju pred vama. Posebno ukoliko sarađujete sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Po pitanju finansija – bolje, ali kontrolišite troškove.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Stariji – osetljivost kičme i želuca.

 

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!



 


JARAC

Hrana

Prijale bi vam namirnice koje sadrže veći postotak vode – lubenice, krastavci, zelena salata, grejpfrut, jabuke, paradajz. Takođe, možete češće konzumirati paste sa raznoraznim prelivima i povrćem.

Ljubav

Postoje neke situacije koje povremeno mogu donositi trzavice i probleme u vašim emotivnim ili bračnim relacijama, ali uspevate vas dvoje to da relativno brzo ispeglate. Dobar je momenat ukoliko želite da se bavite porodicom, uređenjem doma, a od sredine nedelje – lep period za putovanje, duže ili kraće. Sve što je vezano za finansije nervira i partnera i vas, pa pokušajte da se hladne glave dogovorite i po ovim pitanjima. Slobodni Jarčevi – društvene aktivnosti, izlasci, odmor i putovanja – donose vam zanimljive prilike za flertovanje. Prošlost će biti prisutna u svakom vašem danu, kontakti su mogući.

Posao

Sve što je vezano za finansije – i prilivi i troškovi – u priličnoj meri vas opterećuje jer nikako ne uspevate da postignete stabilnost i budete opušteniji. Što se poslovnog segmenta tiče – jednostavnija nedelja od prethodne, manje ćete biti opterećeni i komunikacija sa saradnicima će ipak biti znatno bolja. Može vam se u ovom periodu ponuditi nešto što izgleda kao vrlo solidno i finansijski isplativo, razmislite da li je to za vas i odlučite. Ukoliko ste privatnik, imate više posla i manje zahtevnu finansijsku situaciju.

Zdravlje

Problemi sa želucem, kičmom. Osetljivost i redovne kontrole srčanih bolesnika.

 

VODOLIJA

Hrana

Ono što biste trebali da izbegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Ljubav

Vrlo interesantni aspekti za slobodne Vodolije – mnogo aktivnosti, mnogo zabave, akcije, a Boga mi – mnogo i flertovanja i jedna zaista lepa prilika da uđete u više nego zanimljivu ljubavnu priču. Još kad od vikenda i Mars uđe u vaše polje ljubavi, uživanja – e tek onda ćemo pričati o tome da je će vas emocije totalno pokrenuti. Oni koji su zauzeti – ako ste kao par „preživeli“ prethodnu sedmicu, sada je trenutak da smirujete situaciju, da se oporavljate, da ispravljate ako je nešto zabrljano. Sa malo volje i malo ljubavi – vrlo brzo će sve biti na svom mestu. Pred vama su dobri dani i poboljšanje odnosa.

Posao

Možda ćete u ovu sedmicu ući smoreni, opterećeni i okupirani i poslom i obavezama i problemima i odnosima sa nekim saradnicima – ali vrlo brzo ćete uvideti da ova radna nedelja može još mnogo toga da vam ponudi. Izuzetan period da se pokrene jedan solidan dogovor, dobra poslovna saradnja, jak kontakt sa strancima ili uticajnim osobama. Element sreće će biti prisutan u svemu što pokrećete, a verujem i da će zarade biti znatno jače. Ovi dani vam i pored obaveza prolaze u dobroj atmosferi.

Zdravlje

Mlađi – dobra zdravstvena situacija. Stariji hronične tegobe, cirkulacija, kičma, pritisak.

 

RIBE

Hrana

Teško odolevate iskušenjima, bilo da su u pitanju slatkiši, grickalice ili brza hrana, peciva. Apetiti će vam biti značajnije povećani tokom celog perioda, a naročito sredinom nedelje.

Ljubav

Ukoliko je u proteklom periodu bilo problema zbog vaših ili partnerovih tajni – situacija sada pokazuje tendenciju da se smiruje. No, napomena – ovo je samo smirivanje, ne nestajanje problema. Ukoliko situaciju niste u potpunosti rešili – ona će vrlo brzo ponovo izaći na dnevni red. No, za sada imate momenat predaha. Generalno gledano – komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali nekako uspevate da se uklopite. Slobodne Ribe – poslovni segment daje priliku za flertovanje i zanimljive kontakte. No, pre nego što se istinski zainteresujete – proverite emotivni status te osobe.

Posao

Odlična nedelja i po pitanju posla i po pitanju finansija. Zaraditi hoćete, možda i dobiti neke finansijske beneficije – da li će to biti ono što ste očekivali i da li ste u potpunosti zadovoljni, pitanje je. Ali, novca će biti. Poslovno – period je da dobijete neki tip priznanja za sve ono što ste uložili – moguće je povećanje plate, prelazak na novo radno mesto ili jača pozicija. Paralelno sledi i veća odgovornost i povećanje obaveza – ali to je jednostavno tako. Bićete u velikoj meri zadovoljni svim što ste postigli.

Zdravlje

Potencijalni problem hroničnim bolesnicima. Mlađi – dobro ste.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>