Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine! Svet Plus
♈Ovan

Posao: Budite oprezni kome otkrivate svoje poslovne tajne, jer postoji velika mogućnost da neke procure i dođu do konkurencije. Iznenadno poslovno putovanje.

 

Ljubav: Romantičan ljubavni susret može sa osobom u znaku Vage ili Lava. Početak nove ljubavne veze.

 

Zdravlje: Hormonski disbalans.♉ Bik

Posao: Budite oprezni u komunikaciji s novim poslovnim saradnicima. Poslovni pregovori mogu danas biti veoma naporni.

 

Ljubav: Mogući su veći problemi na porodičnom nivou ili kroz nekog od vaših ukućana. Osećate se neshvaćenim.

 

Zdravlje: Bolovi u vratu.
♊ Blizanci

Posao: Problematičan period za poslovne pregovore i razgovor s nadređenima. Vaše kreativne ideje danas neće naići na dobar odziv.

 

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije.  Ljubav na prvi pogled!

 

Zdravlje: Prehlada.♋ Rak

Posao: Današnje odluke mogu imati dalekosežan značaj. Očekuje vas proširenje kruga saradnika i početak nove dugoročne poslovne saradnje.

 

Ljubav: Mnogo više vremena posvećujete partneru i vaša veza se poboljšaba po kvalitetu. Sledi dogovor o zajedničkoj budućnosti.

 

Zdravlje: Zdravlje je solidno.
♌ LavPosao: Iznenadno poslovno putovanje može da protekne u znaku velikog uspeha. Pa ipak, finansijska situacija može da poboljša nešto kasnije.

 

Ljubav: Moguće je obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Očekuje vas romantičan susret, pa je čak moguće i obnavljanje veze iz prošlosti.

 

Zdravlje: Glavobolja.
♍ Devica

Posao: Negativna energija dolazi kroz iznenadne troškove i neočekivano odlaganje važnog dela posla. Budite obazrivi u komunikaciji s kolegama i nadređenima.

 

Ljubav: Boravak planeta u vašem polju emotivnih odnosa donosi vam mogućnost nesporazuma i razočaranja usled prevelikih očekivanja.

 

Zdravlje: Alergije.
♎ Vaga

Posao: Budite obazrivi sa novim poslovnim ponudama, jer su moguće prevare najrazličitije vrste. Čuvajte se onih poslodavaca koji vam nude predobre radne uslove da bi bili istiniti.

 

Ljubav: Prolazite kroz krizu poverenja. Moguća je pojava veće distance između vas i partnera. Ljubomorne scene.

 

Zdravlje: Nervoza
♏ Škorpija

Posao: Uspešna saradnja sa inostranstvom može se pozitivno odraziti na unapređenje vaše finansijske situacije. Pred vama je proširenje kruga saradnika.

 

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Ribe. Škorpije koje su u braku prolaze kroz krizu.

 

Zdravlje: Prehlada.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


♐ Strelac

Posao: Postojeća situacija može uzrokovati odlaganje rada na važnom projektu. Pripremite rezervni plan i naoružajte se strpljenjem.

 

Ljubav: Moguća je ljubavna dilema, da li da obnovite vezu sa osobom sa kojom ste ranije bili u ljubavnoj vezi.

 

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

♑ Jarac

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju tajnih neprijatelja može da stvori atmosferu preokreta i nepredviđenih situacija. Neki saradnici nisu prijateljski nastrojeni prema vama.

 

Ljubav: Susret sa osobom u znaku Raka ili Škorpije ostavio je na vas snažan utisak. Moguć je početak nove veze.

Zdravlje: Reuma.

♒ Vodolija

Posao: Postoji velika mogućnost da danas započnete poslovnu saradnju sa nekim prijateljem. Obnavljanje stare poslovne saradnje i kontakata sa inostranstvom.

 

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Vodolije koje su u vezi mogu imati nesuglasice.

 

Zdravlje: Nervoza.

♓ Ribe

Posao: Planetarni aspekt u vašem polju poslovanja može da stvori zastoj i kašnjenje važne uplate novca. Oprezno upravljajte novcem.

 

Ljubav: Početak ljubavne avanture sa osobom u znaku Bika ili Device može obeležiti ovaj dan. Ribe koje su u vezi očekuju nesuglasice.

 

Zdravlje: Potreban vam je odmor.
 

Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>