Region

Svet

Region

Film Pored nas: Akciono-avanturistički spektakl!

Uskoro akciono-avanturistički spektakl! Film “Pored nas”, koji nastaje uz podršku Filmskog centra Srbije, zaokružuje trilogiju koju čine Filipovićevi filmovi “Pored mene” (2015) i “Pored tebe” koji u bioskope stiže najverovatnije početkom 2023. godine. 

Film Pored nas: Akciono-avanturistički spektakl! Screenshoot/Instagram/sejtanov_radnik





Posle višestrukog odlaganja zbog pandemije, pre nekoliko dana počelo je snimanje filma “Pored nas”, novog ostvarenja reditelja i scenariste Stevana Filipovića. Projekat za ovaj film je podržan od strane Filmskog centra Srbije na konkursu za sufinansiranje žanrovski određenog celovečernjeg igranog filma sa komercijalnim potencijalom (komercijalni repertoarski film), a film nastaje u produkciji kuće “Hypnopolis”.


“Pored nas” (engleski naslov “Next to Us”) je dugoočekivani nastavak popularnog Filipovićevog filma “Pored mene” koji je 2015. ostvario značajan uspeh u bioskopima i osvojio brojne nagrade u zemlji i regionu (“Zlatna arena” u Puli, pobednik Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, Sopotu, nagrada FEDEORA na FEST-u). Snimanje je u toku, a planirano je da poslednja klapa bude krajem septembra.





Film “Pored nas” nastaje po scenariju Milene Bogavac i Stevana Filipovića, direktor fotografije je Matej Milenković. U filmu glavne uloge tumače Slaven Došlo, Nikola Glišić, Darko Ivić, Gorica Regodić, Milica Majkić i Isidora Simijonović. Izvršna producentkinja filma je Isidora Bulatović, a izvršni producent i producent je Branislav Jević.

 

Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!






“Pored nas” je najavljen kao akciono-avanturistički spektakl, a planirano je da u bioskope stigne početkom 2024. godine. Ovaj film zaokružuje trilogiju koju čine Filipovićevi filmovi “Pored mene” (2015) i “Pored tebe” (u bioskopima najverovatnije početkom 2023. godine).

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>