Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila planove za 2017 godinu

Ceca Ražnatović imala je veoma uspešnu prošlu godinu, album ''Autogram'' je odlično prošao i doneo dosta hitova, a aktuelna turneja još uvek traje.

Ceca Ražnatović otkrila planove za 2017 godinu Foto: Instagram/ craznatovic_officialCeca Ražnatović ostavila je iza sebe veoma uspešnu godinu, a u intervju za Star otkrila je planove za 2017. godinu. - ''Ovo je bila jedna od uspešnijih godina na poslovnom planu! Sve pesme sa albuma ''Autogram'' postale su hitovi gotovo preko noći i zato ću već početkom januara snimiti dva spota za pesme ''Nevinost'' i ''Anđeo drugog reda''. Osim toga, u planu je i treći spot koji će režirati Dejan Milićević s kojim sam uvek imala fantastičnu saradnju.” - kaže Ceca koja će ove godine imati pune ruke posla jer je osim brojnih koncerata očekuje i rad na novom albumu. 


“Već sam počela da pričam sa mojim timom saradnika i da preslušavamo melodije za novi CD pošto ću 2018. obeležiti 30 godina karijere i tada planiramo i najveću balkansku žurku na Ušću 3! Svi smo svesni da nam predstoji ozbiljan posao od godinu i po dana, jer želimo pažljivo da isplaniramo svaki detalj i ništa nećemo prepustiti slučaju pošto moja publika zaslužuje samo najbolje…” - otkrila je popularna pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari