Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša odlučio da od sada gađa tužbama!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Nenad Aleksić Ša odlučio je, kako on kaže,  da od sada gađa tužbama sve one koji budu iznosili laži o njemu.

Nenad Aleksić Ša odlučio da od sada gađa tužbama! Screenshoot/Instagram
Reper Nenad Aleksić Ša oglasio se povodom navoda njegove bivše devojke Tare Simov da su se viđali ovog leta na moru.Nenad Aleksić Ša, nakon što je otkriveno da je navodno bio sa bivšom devjkom Tarom Simov u Budvi, oglasio se za portal Republika.rs.

Ša je odlučio da demantuje bivšu devojku, te tvrdi da sve što je Tara iznela u javnost nije istina.

- Sve izjave koje su izašle same za bivšu devojku su laži, niti dajem intervjue o njoj, niti ću davati, ta priča je završena i tačka je odavno stavljena. Bilo šta da izađe da sam izjavio je laž i biću primoran da sve žive gađam dobrim tužbama - poručio je Ša za Republiku.

Podsećamo, Tara je nedavno izjavila da je sa Nenadom bila na moru, ali da nije u pitanju bila veza, već "kombinacija".

- Bila sam s Nenadom na moru u Crnoj Gori, ali nismo bili u vezi. Viđali smo se. Nazovite to kombinacijom ili kako god želite, ali me više ne povezujte s njim! Imam novog dečka, iz Niša je i baš sam zaljubljena. Mnogo mi je lepo i ne želim da mi niko to kvari - rekla je nedavno Tara Simov.

Starleta i reper, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane, imali su burnu vezu, a posle raskida su se kleli da se više nikada u životu neće pomiriti!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>