Region

Svet

Region

Domaće serije, premijere na RTS-u!

Domaće serije, premijere na RTS-u stižu ove jeseni i gledaćemo ih svake večeri od 20 časova! Domaće serije, najvažniji sportski događaji, omiljeni kvizovi, kulturni i umetnički sadržaji, putopisi, dokumentarci, program za decu i školarce, svetske hit serije i filmovi, kao i nove sezone najgledanijih emisija… 

Domaće serije, premijere na RTS-u! Screenshoot/Instagram





U ponedeljak, 29. avgusta, sezonu otvara premijera porodične serije “U klinču”, čijih 30 epizoda pratimo radnim danima od 20 časova. 

Glavne role tumače proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, kao i mlada regionalna muzička zvezda Mihailo Veruović – Vojaž (Voyage). 

Serija na šarmantan način govori o odrastanju, o izazovima sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji. 

Uz Branku, Nikolu i Vojaža, gledamo glumačke veličine poput Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića, Sergeja Trifunovića, ali i ekipu mladih glumaca, predvođenu Teodorom Dragićević, Ivanom Zečević, Đorđem Mišinom, Anitom Ognjanović… 





Od subote, 3. septembra, vikendom u 20 časova gledaoci će uživati u još jednoj premijernoj seriji – „Bilo jednom u Srbiji“. 

U pitanju je topla ljudska priča smeštena u Leskovac, između dva svetska rata. Prijatelji Dine i Cone vraćaju se iz dalekog sveta u rodni grad, gde spletom neobičnih okolnosti od gubitnika postaju pravi heroji. 


U ovoj seriji briljantne uloge su ostvarili Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Radovan Vujović, Teodora Ristovski, Zoran Cvijanović, Mira Banjac, Dragan Petrović Pele, Boža Marjanović, Andrija Stoilković kao i Ivan Bekjarev (kome je ovo poslednja uloga).






Drugu sezonu serijala “Branilac”, pratimo od 30. avgusta utorkom u 22.00 na RTS 1. Dvanaest novih epizoda govori o 9 poznatih sudskih slučajeva u kojima su počinioce ubistava branili advokati Veljko Guberina (u tumačenju Nenada Jezdića), Filota Fila (Tihomir Stanić) i Jovan Barović (Aleksandar Đurica).





U toku jeseni očekuje nas i nova krimi-drama „Kljun“, kao i nove sezone serija koje ste obožavali „Radio Mileva“, „Klan“, „Mama i tata se igraju rata“.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>