Ostalo

Sme�no

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Branimir Nestorović! U podsvesti si drugačiji nego svesno. Ti možeš svesno da se pretvaraš ali podsvest je ustvari to što te oda. 

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović! Foto: milosluz/instagram




"Imam na ramenu jednog anđelčića koji meni kaže šta treba da radim. I ja tako radim. Ne trudim se da razumem zašto se to događa i odlučim tako kako mi on šapne. To dođe samo od sebe. Nije me do sad loše savetovao", kaže Nestorović.

Retko kada sam imao prilike da se stidim samog sebe. To je mnogo važno.


Moraš pred sobom da budeš iskren, sam pred sobom, to je teško, to je najteže. Najteže je sebe da zadovoljiš jer ti pred drugim ljudima možeš da se foliraš. 






"Oženiš se jednom ženom, posle u braku druga, kad se ti zabavljaš sa nekim pa izađeš dva sata, pa si nasmejan, pa si namontiran, pa ti lepo... Treba malo da vidiš i teške strane, dođe do bolesti, dođe do nemaštine, tu se ustvari kališ."


Branimir Nestorović svima savetuje da se ne venčavaju bezveze, odnosno brzo, nego da provedu neko vreme, da vide da li mogu da žive zajedno.






Treba pošteno sebe pogledati! Ima ta tehnika gledanja u ogledalo:

Gledaš sebe u ogledalo 10 - 15 minuta, to je ustvari autohipnoza, kaže Nestorović, zato što posle tog vremena se zamore oči, počnu da padaju trepavice i onda vidiš sebe kakav jesi. 

Interesantno je, nekad bude i zastrašujuće, ja sam to radio par puta, kaže doktor. Zato što se menja, u zavisnosti šta ste radili u poslednje vreme. 

To je ustvari podsvest. U podsvesti si drugačiji nego svesno. Ti možeš svesno da se pretvaraš ali podsvest je ustvari to što te oda. 

Čovek je kao hrabar, a onda pukne nešto i on skoči, e to je ustvari podsvest. Podsvesno on je kukavica, a svesno on hoće da bude hrabar.


Podsvest se pokazuje kad se suočiš sam sa sobom i nije prijatno nekad.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>