Region

Svet

Sandra Rešić: Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić!

Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić! Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma na Dorćolu. Pevačica se sada oglasila i otkrila u kakvom je stanju nakon nezgode koju je doživela.

Sandra Rešić: Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić! Foto: Privatna arhiva

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu na Dorćolu. Njoj je noga u gipsu, ima kragnu na vratu, a povređena joj je i karlica. Ona je objasnila šta se tačno dogodsilo i ko je krivac za nezgodu


Pojedini domaći mediji tvrdili su da je bivša zadrugarka odgovorna za nezgodu, te da je njen sin u istoj povređen fizički i psihički, ali ona je iznela svoju stranu priče, pa je istakla da je ovaj nemili događaj mogao da je košta života.

- Zastala sam par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rešavam. Dokazivo je i tako što su oni uspeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić - objašnjava uznemirena Sandra, te dodaje šta joj se dogodilo:- Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata - zaključuje Sandra Rešić, aprenosi Informer.

Fotografiju možete videti OVDE.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>