Region

Svet

Ljuba Perućica iskreno o detaljima veze sa Aleksandrom Prijović!

Pevač Ljuba Perućica iskreno o detaljima veze sa Aleksandrom Prijović!! Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi...

Ljuba Perućica iskreno o detaljima veze sa Aleksandrom Prijović! Screenshoot/Instagram

Ljuba Perućica je u braku sa nekadašnjom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a poznato je da je na početku karijere bio dve godine u vezi sa sve popularnijom pevačicom Aleksandrom Prijović.

 

Pevač nikada nije krio da je sa Aleksandrom u odličnim odnosima i da je to sasvim normalno kada dvoje odraslih ljudi sporazumno okončaju neki odnos.

 
- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - iskren je bio pevač.

 Ljude uvek zanima ko je kriv i da li je jedna strana više patila, međutim, Ljuba kao i uvek, odgovara iskreno na sva pitanja, pa je tako otkrio i da li mu je veza sa Aleksandrom bila neka vrsta tereta.


- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo - zaključio je Ljuba.

 
Podsetimo, pevačica Aleksandra Prijović je bila u vezi i sa Amarom Jašarspahićem, a nakon toga je sreću pronašla pored Filipa Živojinovića, sa kojim ima i sina Aleksandra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>