Ostalo

Sme�no

Poslednji super Mesec 11. avgusta donosi promene za 4 znaka Zodijaka!

Poslednji super Mesec 11. avgusta donosi važne promene za 4 znaka Zodijaka! Ova inovativna i lunarna energija nas inspiriše da izađemo iz naših uobičajenih svakodnevnica i oslobodićemo svoje duše od emocionalnih okova koji nas sprečavaju da budemo ono što jesmo.

Poslednji super Mesec 11. avgusta donosi promene za 4 znaka Zodijaka! Svet Plus
Nalazimo se u jeku sezone Lava i na vrhuncu leta, što znači da sunce u poslednje vreme zauzima centralno mesto.

11. avgusta ove godine, pun mesec će imati svoj trenutak kada krade sunce i zakoračiće u snažan osećaj nezavisnosti. Ova lunacija će takođe biti poslednji super mesec u godini, tako da će izgledati čak i veći od prosečnog punog meseca zbog svoje blizine Zemlji.

Velike promene se spremaju pod ovim velikim lunarnim trenutkom, pa ćete želeti da znate kako će pun mesec u avgustu 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

Ova inovativna i lunarna energija nas inspiriše da izađemo iz naših uobičajenih svakodnevnica i oslobodićemo svoje duše od emocionalnih okova koji nas sprečavaju da budemo ono što jesmo.Bik

Iskoristite ovu menu da napravite pauzu, razmislite i prilagodite se preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo usporavanje, posebno u svetlu činjenice da ih čeka puno frustracije i dinamičnog tempa na poslu.

Lav

Ovaj pun Mese posebno će pogoditi vaše polje odnosa, pa možete očekivati turbulente trenutke, bar dok ne razbistrite glavu i ne otvorite srce. Očekuje vas dilema između onoga što vam poručuje razum, a šta srce. Ostanite verni svojim potrebama i željama, i pokušajte da pronađete kompromisno rešenje, ono uvek postoji, čak i ako ga ne vidimo najjasnije.


Škorpija

Ono što je izvesno da ćete unutar sebe osetiti borbu između mekog, emocionalog dela svog bića i onog koji ima potrebu da se zaštiti. Takođe, ovaj period će obojiti vaše ozbiljne namere, odnosno potezi koji bi mogli da se odnose na čitav vaš život. To može da bude kupovina ili najam životnog prostora ili obnavljanje ili revidiranje odnosa sa nekim veoma bliskim u okviru porodice - roditeljima, braćom i sestrama... Takođe, ovo može i da se odnosi na potencijalni prelazak u zajednički prostor sa emotivnim partnerom, te napuštanje roditeljskog doma.

Vodolija

Ovo će za Vodolije biti veoma intezivan period, u kom će dobiti snagu da prihvate sve svoje ekscentričnosti i da ih ubuduće bez stida pokažu svetu. Budite slobodni da se ponašate nekonvencionalno i da se otvarate emocionalno. Iako ćete biti veoma ozbiljni, to ne znači da ćete se osećati loše; upravo suprotno - pratiće vas osećaj da je sve ispravno i baš onako kako treba da bude.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>