Zadruga

Parovi

Miki Đuričić: Fanatici mi šalju pretnje sa skrivenih brojeva! (VIDEO)

Miki Đuričić je bez dlake na jeziju u emisiji "Narod pita" izneo svoje mišljenje o pobedniku rijalitija "Zadruga 5" i njegovoj devojci, a onda otkrio - Fanatici mi šalju pretnje sa skrivenih brojeva! 

Miki Đuričić: Fanatici mi šalju pretnje sa skrivenih brojeva! (VIDEO) Screenshoot/FacebookUključila se jedna gledateljka, koja očigledno podržava Dragojevića, a osuđuje njegovu bivšu suprugu Dalilu:


Pola sata slušamo kako Miki Đuričić ogovara Dejana, kako ispituje Gruju o mrtvim i živim dedama. Ovo ispada Miki ogovara Dejana a ne Narod pita. Nek odgovori ukratko a ne pola sata. Gde je tu bilo ljubavi između Dalile i Cara. Onakvu ljubav ni dušmaninu ne bih poželela. Marijanu je vodila u Šepak kao paravan da se opere kod tate. Sa babom je celu noć plakala, otvarala ormar sa Dejanovim stvarima. Ona i dan danas voli Dejana tek je sada videla šta je izgubila. Pogledaj malo šta radi po moru. Na jahti šalje slike pijana, katastrofa - rekla je gledateljka, pa dodala:


Miki ono što si rekao malo pre da kad bi rekao za Aleksandru kad bi rekao šta znaš ili bi otišao u zatvor ili bi te ubili. Za istinu se ne ide u zatvor.

"Gospođo mnogo ste naivni. Kako ja da nazovem ljude koji mi prete ubistvom zbog Dejana nego fanaticima. Oni se predstavljaju kao njegovi fanovi. Samo iznosim svoje mišljenje. Fanatici šalju poruke sa skrivenih brojeva. Imam pravo da imam loše mišljenje o Dejanu i Aleksandri. Kao o čoveku nemam lepo mišljenje o Dejanu" - rekao je Miki.

Kako onda imaš lepo mišljenje o njegovom bratu? - pitala je gledateljka.

"Možda je i Hitler imao brata koji je bio dobar. Nije problem što ja pljujem brata nego što brat brata pljuje. Kako ne kapirate? Bitnije je šta je Dejan izgovorio o Davidu i David o Dejanu nego ono što sam ja rekao. Mislim da ste malo pobrkali lončiće" - rekao je Miki.


Grujo uradio si šta si uradio povratka ti nema. Ali nemoj više da pogledaš flašu u kojoj ima alkohola, a ne da je pipneš. Alkohol ni u flaši da pogledaš - rekla je gledateljka.
Samo vodu pijem
- rekao je Gruja.

Kako si uspeo da nagovoriš Stefana da je favorit? - pročitala je Ivana tvit.

"Ako se neko takmičio i pričao o plasmanu to je Mensur. Stefan je radio i govorio njemu ono što su mu govorili prijatelji i porodica. AKo je tako onda su i oni Mensuru želeli loše. Čovek više nije znao šta da radi. Čovek polupa televizor kad se Milica posvađa sa Irmom. Možda ja nisam bio u istom rijalitiju koji su gledaoci gledali" - rekao je Miki Đuričić. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>