Style

Ljubav

Neverovatna energija prve večeri Lovefesta!

Neverovatna energija prve večeri Lovefesta! U Vrnjačku Banju stigli su gosti sa svih strana sveta, a na pet muzičkih bina nastupilo je više od 80 izvođača. 

Neverovatna energija prve večeri Lovefesta! Foto: Promo






Prvo festivalsko veče jubilarnog petnaestog Lovefesta proteklo je u znaku rekordne posete. U Vrnjačku Banju stigli su gosti sa svih strana sveta, a na pet muzičkih bina nastupilo je više od 80 izvođača. 

Zvezda večeri na Fire bini, legendarni Danny Tenaglia, premijerno se predstavio publici Lovefesta, a uz njega nastupili su i dvojac Kollektiv Turmstrasse i Kolsch, kao i Katalina i sve uspešniji mladi di-džej Coeus. U veoma emotivnom nastupu Hladnog piva uživalo je više hiljada posetilaca, a Live bina ugostila je i Kandu, Kodžu i Nebojšu.  

Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu 
Večeras od 21h na Beefeater Live binu stiže Beogradski sindikat, koji će po prvi put nastupiti na Lovefestu, a očekuje se da naprave podjednako veliki spektakl kao na nedavno održanom koncertu na beoradskom Tašmajdanu. Uz njih, stiže i jedan od najomiljenijih hip-hop dvojaca festivalske publike Prti Bee Gee. 





Folamour i Jamie Jones stižu na Fire binu 
Jedan od trenutno planetarno najpopularnijih izvođača Folamour po prvi put nastupiće na Lovefestu, a tokom noći dolazi i Jamie Jones, di-džej uz koga je publika festivala dočekala nezaboravna jutra prethodnih godina. Na Fire binu stiže i Archie Hamilton, a domaća podrška biće Wise D & Kobe i Luton. 

William Djoko, Marko Milosavljević i Dejan Milićević na H20 Stage-u 
Još jedan od miljenika Lovefest publike William Djoko, danas će nastupiti na dnevnim žurkama od podneva na VODAVODA H2O bini. Uz njega na binu na vodi stižu i legende domaće elektronske scene Dejan Milićević i Marko Milosavljević. 





Energy Stage slavi deceniju postojanja 
Ultra Energy Stage, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, večeras će ugostiti izvođače koji među ljubiteljima underground muzike važe za velike zvezde. Među njima su Antal, Esa, Lauren Hansom, a program na ovoj bini zatvoriće dvojac Beautiful Swimmers. 

Kapije festivala otvaraju se od 20:30h, a na Lovefest je moguće ući do 2h posle ponoći. Lovefest je rasprodat, a na ulazu će večeras biti dostupan još veoma ograničeni broj karata.  



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>