Region

Svet

Kako je počela velika ljubav Mande i Anje! Hvala mu što je bio uporan!

Pre nego što smo otpočeli emotivnu vezu bili smo kolege, pa zatim prijatelji. Evo kako je počela velika ljubav Mande i Anje! Hvala mu što je bio uporan, kaže ona.

Kako je počela velika ljubav Mande i Anje! Hvala mu što je bio uporan! Screenshoot/Instagram





Milorad Mandić Manda bio je jedan od omiljenih glumaca na našoj sceni, a njegova iznenadna smrt 2016. godine potresla je čitavu javonost. Manda je preminuo je radeći ono što je najviše voleo - srce ga je izdalo na sceni u pozorištu, a slavni glumac i poslednje trenutke proveo je uveseljavajući publiku.


Manda je iza sebe ostavio četvoro dece i suprugu Anastasiju Anju Mandić, a njihova ljubav trajala je punih 13 godina. Odnos poznatog para od prvog dana bio je iskren i pun poštovanja, a pre nego što su uplovili u romansu, dugo su bili kolege, a zatim i bliski prijatelji.

Romantičan odnos došao je nakon mnogo truda poznatog glumca da osvoji Anastasiju.

Kolege su uvek isticale da su Anja i Manda bili odličan tandem. U braku su dobili sina Andriju, a kako je Manda imao troje dece iz prvog braka, uvek se postavljalo pitanje kako se Anja slaže sa njima.





Manda je u intervjuu za Story govorio o tome.

- Bili su mali da bih mogao s njima da razgovaram o tome. Tema je isuviše ozbiljna, a njima je bilo tako malo godina. Polagano sam ih uvodio u priču, i malo-pomalo predočavao da to nije ništa strašno i da me Anja neće oteti od njih. Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka, pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava. Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu. Sada su već veliki, ali njihova majka i ja trudimo se da zajednički donosimo sve njima važne odluke. Kada smo Anja i ja odsutni, Andrija je, ukoliko nije kod bake, čest gost na spavanju kod njih. Mržnja nikome ništa dobro nije donela, a ja sam u svim odnosima radio onako kako sam mislio da treba i verujem da sam dobro postupio.





Na pitanje koja osobina je bila presudna da je zavoli, Manda je imao šta i da kaže.


- Ona je osoba koja mi prija i pored nje se osećam nekako mirno. Prepuna je poverenja i ume da sluša. Pošto se često povlačim u sebe, Anja ima potrebu da mi na što bolji način predoči rešenje problema. Previše verujem ljudima, smatram da su svi pošteni, a ona je uvek tu da me upozori pre nego što udarim glavom o zid. Veoma pazi na mene i pošto me dobro poznaje u stanju je da me na vreme posavetuje. Osim toga što smo kolege i supružnici, ja nemam boljeg prijatelja od nje - zaključio je tada legendarni glumac.

Anju i Mandu spojio je posao - prvo su bili samo kolege, onda prijatelji, a vremenom su se rodile emocije. Kao supružnici proveli su 13 skladnih godina, sve dok ih nije rastavila iznenadna smrt dramskog umetnika.


- Ne volim kad ga zovu Manda, on je za mene uvek bio Milorad, a ja za njega Anestezija. Znam da sam imala privilegiju što sam živela s takvim čovekom. Naša svakodnevica bila je ispunjena zabavom. I danas on živi kroz anegdote. Stalno sam mu prigovarala da vodi računa u kojim pozorištima ima predstave, da zapisuje, jer se dešavalo da zbog preopterećenosti ne zna gde igra to veče. “Što bih zapisivao kad imam tebe, moja Anestezijo", odgovorio bi mi. Stalno se šalio - rekla je njegova udovica Anja i otkrila jednu anegdotu iz njihovog života.

- Sećam se jedne epizode kad je živeo na Dorćolu. Stigao mu je račun za infostan u kojem je jedna od stavki bila i uređenje priobalja. Bila sam tada kod njega s drugaricom s klase Aleksandrom Janković. Uzeo je telefon i okrenuo infostan. Tada je počela predstava.





“Dobar dan, prijatelju. Zovem iz Gospodar Jovanove na Dorćolu. Evo stojim na terasi i pokušavam da vidim obalu. I ne vidim je. Pa te pitam, prijatelju, zašto onda plaćam uređenje priobalja?”, izgovorio je u dahu. Aleksandra i ja smo se tresle od smeha - ispričala je Anja i nastavila:

- On je čoveka držao na vezi pun sat. Eto takav je bio Milorad. Pre nego što smo otpočeli emotivnu vezu bili smo kolege, pa zatim prijatelji. Kada se razveo, živeo je sam, a ja sam tada bila u dugogodišnjoj ozbiljnoj vezi. Mnogo i dugo se trudio da me osvoji. Kad sam raskinula vezu, odmah me je zvao da se vidimo, nije me ispuštao. Hvala mu što je bio uporan - rekla je Anja jednom prilikom za magazin "Gloria".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>