Region

Svet

Cela nacija je uz Maju Marinković, tvrdi Taki! (VIDEO)

Cela nacija je uz Maju Marinković, tvrdi Taki!  Ja sam siguran u svoje dete da ona nema nikakve veze sa tim. Ali svako radi svoj posao.

 Cela nacija je uz Maju Marinković, tvrdi Taki! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Sukob voditeljke Jovane Jeremić i starlete Maje Marinković se ne stišava, a sa društvenih mreža prebacio se i u policijsku stanicu, nakon što je voditeljka dobila preteće poruke navodno zbog Marinkovićeve.

Maju je ispred policije čekao otac, Radomir Marinković Taki, koji tvrdi da njegova ćerka nema veze sa pretnjama koje dobija Jeremićeva.


- Znate šta, nije ovo mala stvar. Moja ćerka je medijska ličnost, da je ovako eksponiraju, ovo stvarno nema smisla. Ali ja mislim da će policija da utvrdi da Maja sa ovim nema nikakve veze.

- Ja sam uplašen kao roditelj, ipak nije sve jedno da vam dete ide u stanicu policije, ali to ona u svojstvo građana ide. Maja je čista što se toga tiče. 


- Ma devojka nema veze sa tim, ona je 5 godina u rijalitiju, nema povezanosti nikakve. To je čista glupost. 

- Maja je devojka od 25 godina, nije nimalo prijatno imati ovakav razgovor, a nemaš veze o čemu se radi. Ja sam siguran u svoje dete da ona nema nikakve veze sa tim. Ali svako radi svoj posao.

- Tamara Đurić nema nikakve veze sa tim. Maja Tamaru Đurić poznaje 6 meseci. To nema veze sa ovim. - Dete je pod stresom. Non stop je u medijima za neke stvari koje ne bi trebale da se dešavaju.

- Peca joj pruža podršku, naravno. Cela nacija je uz Maju Marinković. I vi kolege za koje vas malo i ponižavaju da neki stojite iza Maje Marinković, ne stojite, nego pišete realno. Ja ne bih tu mnogo da se mešam, ali ja sam ipak roditelj koji mora da podrži svoje dete.


- Ne znam da li se Maja preselila u Novi Sad, oni su jule bili na ručku tamo. Još se nisam video sa gospodinom, a nadam se danas ili sutra da ćemo popričati.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>