Zadruga

Parovi

Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli zbog njene afere!

Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli su navodno zbog njene afere koju je prošlog leta imala sa Vukom Mobom! Njih dvoje se više ne čuju, a Anđela je pogodilo što je u pitanju baš Vuk. 

Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli zbog njene afere! Screenshoot/Instagram






Anđelo Ranković raskinuo je sa Sandrom Rešić nakon što je saznao da je prošle godine imala aferu sa Vukom Mobom.

Maneken i pevačica započeli su vezu nekoliko dana pred finale Zadruge 5, ali su ubrzo nakon toga raskinuli, ne želeći da otkrivaju razloge za to.

Kako piše Telegraf razlog za njihov raskid je to što je Anđelo Ranković dobio informaciju da je Sandra imala aferu sa Vukom Mobom.






Njih dvoje su se viđali tokom jula prošle godine, a čim je Ranković iz pouzdanih izvora saznao za to, odmah je okončao odnos sa Rešićevom.

- Anđelo je mislio da će on i Sandra opstati i napolju, jer je normalna devojka. Nije kao većina onih s kojima je izlazio. Ali, posle nekoliko dana saznao je da je u julu prošle godine bila u kombinaciji sa Vukom, zbog čega je poludeo. Pitao ju je da li je to istina, a ona mu je to i proznala - kaže izvor blizak paru i dodaje:

- Njih dvoje se više ne čuju. Anđela je pogodilo što je u pitanju baš Vuk. Ne podnosi ga još otkad je on bio sa Teodorom Džehverović. Ne može da čuje za njega, a kada je saznao da je bio sa još jednom njegovom devojkom, poludeo je - završava  izvor.





Podsetimo, nakon što su u rijalitiju započeli vezu, mnogi su prognozirali da veza između Sandre i Anđela nema svetlu budućnost, ali su se njih dvoje držali zajedno i govorili kako će upoznati porodice partnera.

Ipak, nekoliko dana kasnije Sandra je na Instagramu potvrdila da je na njihovu vezu stavljena tačka.

- Za sve one koji su pitali, nismo više zajedno, bez pompe i velikih objašnjenja. Ljubi vas Sandra - napisala je bivša zadrugarka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>