Region

Svet

Darko Lazić u šoku: Pa, zašto se u Turskoj operisala?!

Darko Lazić u šoku zbog stanja Miljane Kulić! Pa, zašto se u Turskoj operisala?! Jel se šališ sa mnom? Ma kako bre, šta je to uradila, jao, ja ne mogu da verujem... kaže pevač.

Darko Lazić u šoku: Pa, zašto se u Turskoj operisala?! Screenshoot/Instagram




Vest o tome da je bivšoj zadrugarki ugrožen život nakon operacije smanjenja želuca potresla je javnost, a Darko Lazić, Miljanin omiljeni pevač, bio je šokiran informacijom da je u toku velika borba za Kulićkin život.


Darko Lazić je otkrio da se čuo sa Miljanom Kulić kada je zvanično odlučila da ode "pod nož", a tom prilikom joj je naglasio da je najbitnije da pažljivo izabere kliniku i doktora.

Miljani Kulić se lekari trenutno bore za život u Kliničkom centru Niš, gde se nalazi već dva dana usled komplikacija od operacije smanjenja želuca. Darko Lazić, čiji je Miljana veliki fan, uradio je istu operaciju, a pripadnike sedme sile je zanimalo kako Darko komentariše odluku rijaliti zvezde da smanji želudac.






- Molim? Jel se šališ sa mnom? Ma kako bre, šta je to uradila, jao, ja ne mogu da verujem... - započeo je Darko i otkrio da se čuo sa njom pre nego što se odlučila za tu operaciju:

- Zvala me je, pričali smo o tome, stvarno ne mogu da verujem šta se desilo... Kakva Turska, kakvi turski doktori? Rekao sam joj lepo: "Miljana, moraš dobro da paziš gde ćeš da radiš, kod koga ćeš da ideš, nije naivno. Moraš da budeš disciplinovana, da paziš"... Ja sam morao da uradim tu operaciju, možda bih umro da je nisam uradio, bio sam primoran zbog zdravlja. Bože koliko mi je krivo zbog nje... Nadam se da će biti dobro. Nemam ni ja ni slezinu ni bubreg, ali nisam bio životno ugrožen zbog operacije želuca. Ja sam radio operaciju u Beogradu, ne znam zašto je otišla čak u Tursku...
 

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>