Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 1. avgusta do 7. avgusta 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

I kod pripadnika vašeg znaka apetit varira ovih dana. Neki od vas se mogu odlučiti I za konkretnije promene u načinu ishrane. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Ljubav

Saturn koji ide unazad u polju ljubavi u kvadratu sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima donosiće vam u život emotivne prilike – neprilike. Doneće vam neke ljude koje ste zaboravili, neke kojih ne želite ni da se setite, neke sa kojima još uvek vučete emotivne povrede, ali i neke koji će vam izbaciti tlo pod nogama, čiju ćete energiju osetiti kao udarac u stomak, izbijanje vazduha i odmah nakon toga leptiriće strasti. Potreba za ljubavlju je sada jaka, a da li su ove prilike-neprilike baš za vas – nisam sigurna. Zauzeti – spajaće vas strasti i vrelina, razdvajaće vas manjak vremena i manjak razumevanja.

Posao

Iako poslovni segment trenutno funkcioniše prilično korektno, vaša energija je promenljiva. Čas ste zmaj, čas se njanjavite i rastežete. Čas vam prija to što ste u velikoj meri angažovani i traženi, čas se bunite zbog toga i samo tražite razlog da pobegnete i sklonite se jer vas pritisak opterećuje. Tražite načine da pojačate ili makar više stabilizujete finansijski segment, ali troškovi idu uporedo sa dobicima. Imate mogućnost vrlo korektne poslovne ponude koja može biti vezana za inostranstvo.

Zdravlje

Preosetljiv stomak. Manji problemi sa kožom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Apetiti su vam skroz šareni ovih dana. Ili niste gladni pa nešto brzinski zbrčkate, čisto da vam želudac ne bude prazan…..ili navalite na klopu i čistite sve pred sobom (najčešće kada ste u društvu dragih ljudi).

Ljubav

Osećaj gubitka kontrole i nad sobom i u dešavanjima oko vas postajaće sve intenzivniji. Naravno, kod svakog na neki drugačiji način. Neko možda pokušava da kontroliše strasti i emocije i da se ne prepusti – ali ga one uvlače sve više. Neko možda pokušava da ne uđe u emotivnu priču za koju zna da bi mu donela glavobolju – ali taj izazov je toliko snažan, da lomi unutrašnje blokade. Neko možda pokušava da održi emotivnu relaciju u kojoj je, ali je svakodnevica obojena teškoćama koje u srž udaraju. Suština je – sve što se vezuje za emocije, bilo da ste zauzeti ili slobodni – pretvorilo se u bojno polje.

Posao

A to „bojno polje“ nije ništa jednostavnije ni po pitanju posla. Em postoji pritisak, em postoji nerviranje, em postoje preokreti u trenutku i glavolomke. Saradnički i partnerski odnosi su na velikoj raskrsnici i moguće je da će u ovom periodu u tim segmentima doći do velikih promena. Te promene ne moraju automatski da budu loše, ali će vas svakako ostaviti iscrpljene i bez snage. Što je najinteresantnije – baš u ovom i ovakvom periodu možete dati najviše od sebe i napredovati. Na svaki mogući način.

Zdravlje

Umor je dosta prisutan kod vas. Starije Škorpije – pojačavanje hroničnih tegoba.

 

STRELAC

Hrana

Vi ste se malo uveli u red. Dosta uspevate da kontrolišete sebe i vodite računa o tome šta jedete. No, imate povremeno momente kada poželite da se opustite I uživate, najpre u slatkišima.

Ljubav

Vi lično ste dobro, nosite jednu finu i opuštenu a istovremeno zabavnu i toplu energiju. Lako vam je da uživate, lako vam je da se družite, zabavite. Prilika za zabavu ćete svakako imati, a što se tiče ljubavnih dešavanja – pa, i njih isto može biti ali ona neće biti tako jednostavna. Mora da se provlači neki vid komplikacije – ili je osoba zauzeta ili je daleko od vas ili ste samo u povremenom kontaktu sa njom. Emotivna ostvarenja vam beže, ali zato vam zabava hrli u susret. Pa, izvolite – zabavite se. Zauzeti Strelčevi – niste savršeno, ali ste u korektnom odnosu i možete se prilagoditi jedno drugom.

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice u kvadratu sa Saturnom govori o tome da će vas „cimati“ baš u trenutku kada ste zatrpani obavezama ili kada radite nešto deseto. Cimaće vas da vas ometu, da vas izbace iz takta zahtevima, da vas zakoče baš onda kada ste se lepo razradili, da od vas traže informacije iako ste na odmoru ili je radno vreme prošlo, da vam sole pamet i tako dalje i tako dalje….Ova cimanja teško da možete da izbegnete, pa vam jedino ostaje da se uhvatite sa njima u koštac.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, osetljivost kože. Moguće respiratorne smetnje i povrede.

 

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!

JARAC

Hrana

Ili ste ovih dana bez apetita, ili imate manji ili veći problem sa varenjem šta god da pojedete. Bazirajte ishranu što više na povrću, salatama. Meso i mesne proizvode izbegavajte ili znatno umanjite.

Ljubav

Dok vaš vladar Saturn ide retrogradnim hodom u polju vrednosti, praveći kvadrat sa Marsom iz polja ljubavi – slobodni Jarčevi su u dilemi – da li je osoba koja se pojavila prava za njih, da li vredi truda, treba li se upustiti u odnos i prepustiti strastima. Doduše, ima i onih koje ljubavna prošlost i povrede koje su pretrpeli – sada koče da bi se otvorili za nešto novo. Iako prilika za emotivna dešavanja sada ima kod vas, pitanje je da li ćete ih i u kojoj meri iskoristiti. Zauzeti Jarčevi – odnos sa partnerom je u redu, ali najpre iz razloga što oboje imate svoje prioritete i zajedničke trenutke koristite samo za strast.

Posao

Mnogo posla i obaveza a premalo onih pravih dostignuća, realizacije, pokretanja planova. Naročito onih koji se vezuju za finansijski segment – tu imate osećaj da nemate kontrolu i da se sve dešava suprotno od vaših očekivanja. Obaveze se gomilaju pa ćete morati ili da ostajete van okvira radnog vremenaili da se mnogo bolje organizujete. Čekate neke informacije ili papire – ali je teško da ćete ih dočekati u ovoj nedelji, moguće je da će vam samo biti nagovešteno da ipak stižu. Ubrzo, samo još malo da sačekate.

Zdravlje

Mlađi – dobro. Stariji i hronični bolesnici mogu imati povremene probleme.

 

VODOLIJA

Hrana

Promenljivost po pitanju apetita a moguće su i lošije navike u ishrani –previše brze hrane, slatkiša, testa. Kuvano, bareno, grilovano i mnogo povrća i voća – to bi bio predlog za vas.

Ljubav

Jake energije se kovitlaju oko vas i u vama. Energije koje govore o strastima, energije koje vas bude a istovremeno uznemiravaju. Ukoliko ste slobodni – nije nemoguće da uđete u nešto ljubavno i snažno, ali koliko god bi ove priče donele lepog, isto toliko bi donele komplikacija. Prošlost i sadašnjost se mešaju – ili su aktivni bivši partneri i poznanici ili pak nove osobe i priče koje „liče“ na ono što je bilo. No, kako god –bitno je da se vi u svemu ovome osećate živo. Zauzete Vodolije – neku formu sukoba ili nervoze čak i u najstabilnijim partnerstvima je sada jako teško izbeći. Oko nečega ćete morati oboje da se nervirate.

Posao

Kao da nikako ne uspevate da se iskobeljate iz obaveza u potpunosti. Taman pomislite da ste sve obavili, a pojavi se nova ili stara situacija kojoj je potrebno posvetiti pažnju. Planovi se menjaju u hodu i ni na šta i ni na koga se trenutno ne možete osloniti. Zategnuta je atmosfera u saradničkim odnosima, postoji neko nezadovoljstvo i tvrdoglavost koji povremeno izbijaju. Polako počinju da se otvaraju šanse za pokretanje novog/starog posla ili poslovnog ugovora. Moguće je da će ovo biti zaključeno u ovoj sedmici

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe kao i sitnije povrede.

 

RIBE

Hrana

Prijaće vam meso i riba ali izbegavajte da koristite mesne proizvode sa previše začina. Višak soli u organizmu sada vam može doneti nakupljanje vode i problem sa krvnim sudovima I pritiskom.

Ljubav

Osećate se živo, poletno, drugačije. Jer, nešto se dešava. Nešto što vam crta osmeh na lice. Sa druge strane – istovremeno vas pomalo plaši. Da li zbog toga što se odavno niste osećali ovako, da li zbog toga što strahujete šta će budućnost doneti ili zato što smatrate da se sve odvija suviše brzo – ko to zna, to je unutar vas i vaše je. Suština je da Ribe mogu gromko da se zaljube, da polete onako kako samo one znaju. I letite – čekali ste ljubav, pa evo je. Ono što je pomalo nezgodno jeste da ovo može da potkači SVE Ribe – i one slobodne, ali i one zauzete. Zauzetima bi bilo bolje da strasti okrenu ka partneru…

Posao

A u vašoj poslovnoj svakodnevici sve bruji od dešavanja. Mnogo je konfuzije i promena dešavanja u trenutku, treba se snaći u svoj toj zbrci. Obaveze se samo povećavaju, pa to izaziva nervozu sa saradnicima. Napetih momenata će definitivno biti, pokušajte šta je do vas da ne dozvolite da uđete u sukobe. Sve ovo što radite sada, svoje prave benefite pokazaće na jesen, zato dajte svoj maksimum. Finansijski segment je sada prilično dobar, mogući su pojačani prilivi ili lakše regulisanje troškova.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Čuvajte se povreda.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>