Ostalo

Sme�no

Šta zapravo pali muškarce!

Stigao je najnoviji dokaz koji ide u prilog muškarcima. Iako su često okarakterisani kao plitki mužjaci koji padaju na grudi i guzu, jači pol ipak ima nešto prefinjeniji ukus.

Šta zapravo pali muškarce!



Saznajte koje su to stvari koje privlače mušku pažnju.

Nove zone obožavanja


Uobičajene zone, poput otkrivenih nogu i dubokog dekoltea, postaju prošlost, a ono na šta muškarci sve više obraćaju pažnju su vrat i područje oko ključne kosti. Upravo za te zone jači pol je priznao – "to je ono što nas uzbuđuje"!

Prirodan ten

Tokom zime i niskih temperatura muškarci vole žene sa prirodnim tenom. I zato zaboravite na solarijume jer kvarcanjem definitivno nećete nikoga oboriti sa nogu.

Bez preteranog sjaja kože

Sjajne kreme za telo definitivno nisu dobar izbor. Više od polovine muškaraca zabranilo bi takve proizvode jer su žene od njih lepljive, prlja im se odeća i ostavljaju mrlje po nameštaju. Takve preparate zamenite običnim losionom za telo.

Prirodan izgled

Jedno od najvažnijih pravila – odbacite tone i tone šminke. "Fasada" ispod koje koža uopšte ne diše samo će izazvati negativan utisak. Muškarci su skeptični kad nisu u potpunosti sigurni šta se krije ispod tih naslaga. Ipak je proverena formula uspeha – manje je bolje!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>