Region

Svet

Marina Perazić: Nadam se da će Firči da pobedi

Pevačica Marina Perazić bivša supruga Ivana Fecea Firčija kaže da ona i njena deca ne prate preterano "Dvor" pošto im nije zanimljiv, ali da su svim srcem uz muzičara i da navijaju za njega, jer ukoliko pobedi veći deo nagrade potrošiće na ćerke.

Marina Perazić: Nadam se da će Firči da pobedi



"Drago mi je da je Firči ušao jer to će mu biti značajna finansijska pomoć, a nadam se da će deo novca potrošiti na decu. Opet je sve na mojim leđima, u novom gradu. Puno radim i promovišem zumbu, a evo već tri nedelje sam prehlađena, ali na svu sreću starija kćerka je upala da mi pomaže, pa sad ona radi umesto mene dok ja nadgledam. Da nije nje, ne znam kako bismo platile račune. Sigurna sam da je Firči ušao zbog novca jer od popularnosti se ne živi" – kaže Marina Perazić i dodaje:

"Nadam se da će Firči izdržati do kraja, a da li će pobediti, ne znam. Je l’ ima neka “Zvezda granda” u tom “Dvoru”? To bi mi pomoglo da dam odgovor. Nisam to ispratila, pa ne mogu da kažem ko će pobediti" – kaže kroz osmeh poznata pevačica.

Marina je dodala da ne bi ušla u novi rijaliti iako bi joj to finansijski pomoglo mnogo.

"Stvarno ne bih. Pogotovo ne bih u situaciji da budem u rialitiju sa Firčijem, već smo se dosta isprepucavali po medijima. On je time što je ušao u “Dvor” postavio veto da ja ne uđem. A i sada ne bih mogla da ostavim žene koje dolaze kod mene na časove zumbe" – naglašava Marina i priznaje da ne prati redovno novi rialiti šou.

"Jako malo pratim, tek toliko da budem informisana i ono što vidim nije baš zanimljivo. Nema nekog značajnijeg pomaka u odnosu na “Farmu”. Čak i kad je Firči ušao nemamo previše volje da ćerke i ja pratimo jer nam je dosadno. One su imale želju da njega gledaju, ali ne vole da se zamaraju s nečim što nije zanimljivo. Meni nisu dovoljno zanimljive te njihove priče i igre koje su na nekom tinejdžerskom nivou. Ja bih umrla od dosade tamo, ne bih znala šta bi sa sobom. Na “Farmi” sam imala zaduženja, muzla sam kravu, pravila sir, prala sudove, kuvala, spremala. Mene je tamo rad spasavao" – rekla je Marina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>