Style

Ljubav

Blizanac i Vaga u avgustu moraju da kontrolišu reakcije!

Blizanac i Vaga u avgustu moraju da kontrolišu reakcije! Iako je Lav prepun energije, strasti, samopouzdanja i vere u svoje stavove i ideje, nekima u avgustu, vladavina ovog znaka ne donosi baš najsjajnije razdoblje.

Blizanac i Vaga u avgustu moraju da kontrolišu reakcije! Svet Plus





Blizanci

Tokom avgusta bi trebalo posebno da povedete računa i rečniku, načinu na koji se obraćate ljudima a posebno „tajmingu“ koji birate za neke teške ili konflikte razgovore. Može se desiti da vam se sav bes koji ste planirali podeliti sa okruženjem, vrati kao bumerang i to tamo gde ste najmanje očekivali. Ovo je posebno važno imati na umu u radnom okruženju gde je situacija često napeta u poslednje vreme pa i najmanja varnica može da raspali vatru.

Istovremeno, astrolozi savetuju i „pamet u glavu“ kada je u pitanju sklapanje novih poslova ili ulazak u neke nove profesionalne vode. Vodite računa o tome šta i kome potpisujete jer lako možete biti žrtva prevare. I naravno, imajte na umu da će i to brzo proći i da vam posle avgusta sleduje mirniji period u kome možete požnjeti sve blagodeti tolerancije koju ste iskazali u avgustu. A nagrada će sigurno doći.





Vaga

Upozorenje koje sledi vagama se slično kao i za Blizance i tiče se pre svega kontrole reakcija a naročito onih koje bi mogle povrediti najbližu okolinu. Astrolozi strastvene vage savetuju da se u avgustu manu isterivanja pravde i ne petljaju se u koškanja na poslu čak i ako su sami upleteni.

Naprosto, položaj planeta je takav da biste lako mogli upasti u ozbiljne finansijske ali i emocionalne probleme poput anksioznosti i neotpornosti na stres. Oni koji nisu bili na odmoru, treba da iskoriste upravo avgust da se sklone od svakodnevice a ako ste već na moru, onda se tokom avgusta fokusirajte na lepe trenutke sa letovanja kako biste lošu energiju držali pod kontrolom.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>