Region

Svet

Jelenina kletva! Marjanovići skupo platili ceh posle smrti pevačice!

Marjanovići skupo platili ceh posle smrti pevačice! Da li je u pitanju Jelenina kletva? Njena duša prvo je odvela svekra - kaže astrolog Dušan Veličković.

Jelenina kletva! Marjanovići skupo platili ceh posle smrti pevačice! Screenshoot/Youtube




Muž Zoran osuđen na 40 godina, svekar Vladimir, svekrva Zorica i ljubavnica Rada iznenada umrli.


Zorana Marjanovića, koji je u petak osuđen na 40 godina zbog svirepog ubistva supruge Jelene Marjanović, stigla je kletva umorene žene.

Ovo potvrđuju sagovornici Republike koji komentarišu činjenicu što su posle ovog zločina iznenada umrli njen svekar Vladimir, svekrva Zorica i Zoranova ljubavnica Rada Matić, dok će suprug najverovatnije ostatak života provesti iza rešetaka.

- Kada čovek umre naglo, nepripremljen za smrt, posebno kada je u poletu životne energije, to je duša koja ne želi da ode tamo gde treba da ode, već ostane zarobljena između sveta živih i mrtvih, to se zove - pali i zalutali duh. Te duše ne žele da odu, duša može da bira da li će da ode ili ostane i onda takve duše vrebaju one za koje misle da su doprineli tome da odu. Pošto pravo nije uradilo svoj posao kako treba, krivce će odneti nebeska pravda tako što će odneti onoga ko je kumovao tome da napusti ovaj svet. Njena duša prvo je odvela svekra - kaže astrolog Dušan Veličković.







On dodaje da su svi preminuli od teških bolesti: svekar je imao rak, a njegova žena multiplu sklerozu.

- Pre šest godina, nakon ubistva, bili su puni sebe, puni poleta i onda su za tako kratko vreme svenuli, to je sve bilo mnogo čudno. Igranje s takvim stvarima je opasno. Ova porodica je verovala da je iznad boga, bila je puna narcizma, patologije, umislili su da su svemogući, oformili su nešto poput plemenske zajednice, u kojoj je otac bio šef - analizira Veličković.

Jasna Jojić, novinar i vrstan poznavalac onostranog, za naš portal kaže da svako zlo mora da ima svoju posledicu i to ne samo u magijskom i ritualnom smislu:

- Tolika količina energije se oslobodila i morala je da kulminira, čekalo se dugo, prvo na pronalazak njenog tela, posle i na pronalazak krivca za zločin, mnogo se tu energije nakupilo, a to je sigurno uticalo i na ishod suđenja. Tolika količina patnje koja se oslobodila nakon ubistva uticala je i na njenu porodicu, zato je ovaj slučaj veoma specifičan.



Svekar brisao tragove zločina: Vladimir Marjanović





Mediji su svojevremeno preneli da je na poligrafu utvrđeno da je Jelenin svekar Vladimir Marjanović pomogao da se sakriju tragovi zločina, ali da, uprkos temeljnom čišćenju kuće, to nije uspeo da završi do kraja. On je 2017. odbio da svedoči, tvrdeći da je Zoranu namešteno hapšenje. Govorio je da zna ime ubice, optuživao policiju da ga krije, ali to nije želeo da podeli s istražiteljima.

Medijima nije promaklo ni to što je samo nekoliko dana posle sahrane brutalno ubijene snaje iz dvorišta izašao nasmejan. Jedino obeležje navodne tuge je bila crnina, koju je nosio. Ni u jednom trenutku posle njene smrti na njegovom licu nije mogla da se vidi tuga, zabrinutost ili bilo koje osećanje koje svedoči da se u njihovoj porodici desilo stravično ubistvo, a potom i niz drugih nesrećnih okolnosti. On je više puta uslikan nasmejan, pa čak i nakon sahrane, saslušanja, posete sinu u zatvoru....

Kako je umro:

Srce mu je otkazalo 28. septembra 2021. Šest godina ranije doživeo je prvi infarkt i tada mu je ugrađen stent



Svekrva otvoreno mrzela snaju: Zorica Marjanović






Jeleninu svekrvu Zoricu Marjanović mediji su optuživali za nadrilekarstvo i vradžbine, kao i da je naredila sinu da okonča vezu jer im, navodno, njena porodica donosi nesreću.

Čak i nije išla na sahranu ubijenoj snaji, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće niti je to uradila kada joj je umrla prija Jelenina majka.

U jednom pismu koje je iz Švajcarske stiglo u Viši sud u Beogradu ona je optužena da je kriva ne samo za Jeleninu smrt već i za smrt članova pevačicine porodice.

"Zorica gaji zle emocije prema snaji Jeleni (ljubomora, zloba, zavist, mržnja...). Jelena trpi svekrvinu torturu godinama tako što sistematski odvodi najmilije u smrt. Naglo se razbole, dobiju rak i umru. Prvo otac, pa stric i posle njenog ubistva majka", navodi se u dokumentu koji je zaveden u tužilaštvu.



Kako je umrla:

Preminula 22. aprila 2022. od posledica moždanog udara. Vodili su je na skener glave i infuzije pošto nije više mogla da jede, te joj je posle dva dana srce stalo




Erotske poruke posle ubistva: Rada Matić





Rada Matić je u javnost dospela nakon Jeleninog ubistva zbog navoda da je imala erotske prepiske s pevačicinim suprugom Zoranom mesec dana nakon te tragedije.

Matićeva je živela u Beču, a u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina i potvrdila da se s Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a zatim i preko Vajbera.

- Priznajem da sam se dopisivao s tom ženom, ali to je bilo čisto flertovanje. Ne verujem da bi tu došlo do seksa, za mene je to bilo samo ubijanje vremena u toj bezizlaznoj situaciji i način da ublažim bol posle Jeleninog ubistva - rekao je Zoran na sudu i tako potvrdio autentičnost svih poruka u prepisci s Radom.

Na dan kada je pevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik 2016. Matićeva je na Fejsbuku objavila fotografiju sa slikom ubijene pevačice pored kandila i nogama misteriozne osobe u pozadini. Šokirana majka pokojne pevačice tada je upitala: "Šta će njoj fotografija moje ćerke."

Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je kasnije nevešto tvrdila da je samo htela da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan.

Kako je umrla:

Iznenada joj je pozlilo 3. septembra 2021. u stanu u Beču. Bratu Radetu se požalila da joj nije dobro, sedeli su do ponoći zajedno, Rade je otišao da legne da bi nešto kasnije došla kod njega i rekla: "Molim te, ustani, pašću." Srušila se bratu preko nogu i preminula.
 

Kristina Kika Đukić je naručivala hranu pre nego što se ubila! (VIDEO)

Viber

Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>