Region

Svet

Zoran Marjanović čeka razrešenje svoje sudbine!

Osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, krenuo je jutros u Palatu pravde na izricanje presude. Zoran Marjanović čeka razrešenje svoje sudbine!

Zoran Marjanović čeka razrešenje svoje sudbine! Screenshoot/Instagram





Zoran Marjanović vreme do izricanja presude provodi u kafiću sa advokatima Stefanom Jokićem i Nikolom Dumnićem, bratom Milošem i sinom Urošem. Fotografiju pogledajte OVDE.



S njima je i Zorica Zoka Mitrović, koja je javnosti postala poznata pre četiri godine prilikom hapšenja Marjanovića, kada je otvoreno negodovala i ljutila se na policajce. Fotografiju pogledajte OVDE.

Presuda će danas biti doneta javno, a u sudnici bi trebalo da je čuje i sam optuženi.

 Sudsko veće koje je vodilo postupak najpre je čulo optužnicu Višeg tužilaštva, zatim odbranu Marjanovića, a potom saslušalo svedoke, kojima je postavljalo pitanja, zatim izvelo pisane dokaze, fotografije i snimke, danas će na osnovu svega što se dve i po godine dešavalo u sudnici saopštiti svoju odluku. Nema sredine, odluka će biti ili da je Zoran kriv, ili nevin - objašnjava sagovornik Kurira.

Inače, u završnoj reči pred presudu zamenik tužioca zatražio je da Zoran Marjanović bude osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora i odmah vraćen u pritvor.

S druge strane, odbrana, ali i optuženi zatražili su da bude oslobođen.




 


 

Viber

Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>