Region

Svet

Region

Klan 2 epizoda 7. i 8: Da li će Bubon pristati na ono što policija traži? (VIDEO)

Serija "Klan 2" epizoda 7. i epizoda 8. biće emitovane ovog vikenda na Super Star kanalu u 21 čas.  Da li će Bubon pristati na ono što policija traži od njega?

Klan 2 epizoda 7. i 8: Da li će Bubon pristati na ono što policija traži? (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Serija "Klan 2" epizoda 7. i epizoda 8:

Uzbudljive priče iz nove sezone serije KLAN, koje prate dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), i u ovoj sezoni je režirao Boban Skerlić.


Šok i Paša nastavljaju sa otmicama.


Otimaju urednika novina.

Policija ubeđuje Bubona da sarađuje sa njima, da bude svedok-saradnik.

Da li će pristati?!


Serija Klan ovog vikenda ulazi u finale druge sezone, ali fanovi neće morati da čekaju na treću jer počinje već sledećeg vikenda na kanalu Superstar TV.

Treća i finalna sezona popularne kriminalističke serije premijerno počinje od 30. jula na kanalu Superstar, nedelju dana nakon finala druge sezone.

Šta nas očekuje u novoj sezoni? Kako će se odigrati pad Klana saznaćemo ubrzo, a ispod možete pročitati zvanični sinopsis treće sezone.

(SADRŽI SPOJLERE IZ FINALA DRUGE SEZONE)






KLAN 3: 

Nakon atentata na novog predsednika Đuru Đorđevića, ministar policije proglašava vanredno stanje u zemlji i nakon Bubonovog priznanja raspisuje poternicu za svim pripadnicima Klana i njihovim jatacima.

Kako Šoku i Paši biva jasno da osnovu za poternicu čini Bubonova izjava, paralelno pokušavaju da saznaju gde je Bubon i da ga ubiju.

Neki od ovih jataka iz straha i prisile odaju bandite, pa paralelno, bivaju hapšeni članovi Klana, jedan po jedan.

Uloge: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 







 

Viber

Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>