Zadruga

Parovi

Stefan Karić pokazao kako izgleda vikendica Mikija Đuričića! (VIDEO)

Stefan Karić pokazao kako izgleda vikendica Mikija Đuričića! Đuričić poseduje vikendicu koja se nalazi uz jezero, a zadrugar je odlučio da danas provede vreme u prirodu sa svojim bivšim rijaliti cimerom.

Stefan Karić pokazao kako izgleda vikendica Mikija Đuričića! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/Stefan Karić




Miki Đuričić je osvojio osmo mesto u finalu "Zaduge 5", a da mu prija sloboda, dokazuju i snimci koji su isplivali na društvenim mrežama. Đuričić poseduje vikendicu koja se nalazi uz jezero, a zadrugar je odlučio da danas provede vreme u prirodu sa svojim bivšim rijaliti cimerom Stefanom Karićem i njegovom izabranicom Jovanom Ljubisavljević.



Stefan Karić je aktivan na društvenim mrežama, a na svom Instagramu je svima pokazao kako izgleda Mikijev "raj na zemlji".

- Malo roštiljanje kod Mikija - napisao je Stefan Karić koji je otkrio svaki detalj vikendijce, pa se tamo može videti da je sve u zelenilu, pored je malo jezero gde pecaju i dvorište sa roštiljem.

- Ugostio sam Stefana i Jovanu, došli su malo kod mene na vikendicu. Pečemo roštilj, pecamo, zezamo se - rekao je Miki i pozdravio fanove.

Podsetimo, Miki je nakon napuštanja "Zadruge", prokomentarisao pobedu Dejana Dragojevića:

- Mi u finalu smo imali glasova zajedno kao Dejan sam, to je provereno. Čovek je pokidao. Naš narod voli žrtve. Alav je, pritom svi osuđuju Dalilu zbog njenog odnosa prema njemu, a on je zaslužio tri puta više, jer je očigledno zaslužio za pet godina. Ne bi se žena tako lako zaljubila, da su joj cvetale ruže. Njemu je samo bilo da njegovom d*petu bude dobro - rekao je Miki nedavno, a onda prokomentarisao Dejanovu porodicu:







- Ni ta familija nije sjajna i bajna. Oni su se prvi odrekli Dejana, nisu mogli unapred da znaju da Dalila ne valja. Dalila mu je pružila utočište. Sve je prihvatio, zašto je isti kao ona? Nije mu smetalo što joj je mama takva, otac, brat, to je iz njegovih usta izašlo, ostajao je u tom odnosu - rekao je Miki Đuričić nedavno za "Informer".



VIDEO pogledajte OVDE.

Viber

Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>