Zadruga

Parovi

Sandra Rešić: Ne osećam se izdano, osećam se jadno!

Možete da zamislite kakve su mi sve teorije u glavi. Ne osećam se izdano, osećam se jadno, priznala je Sandra Rešić.

Sandra Rešić: Ne osećam se izdano, osećam se jadno! Screenshoot/Instagram




Sandra Rešić i Anđelo Ranković su se suočili u emisiji "Narod pita", koju je vodila voditeljka Dušica Jakovljević. Pred sam početak emisije, Sandra je progovorila o Anđelu.


- Lepo izgledaš, da li se tako i osećaš?

Pa, znaš kako, dobro se osećam, sve bolje i bolje. Iskreno, nisam uspela da se odmorim od intervjua i svega, što moram da uradim i završim. Nisam 72 sata spavala, a onda sam završila kod lekara. Prosto, ne mogu da spavam, organizam mi je totalno umoran, ali dobro, sve je to normalno, biće sve kako treba - istakla je pevačica.


- Kako se osećaš pred suočavanje sa Anđelom?

Ja njega ne krivim ni za šta, niti sam rekla ružnu reč za njega. Ljuta sam na sebe, jer mi se desilo sve ono što sam govorila pet dana pred ulazak u vezu. Sam dođeš na svoje reči 3 nedelje kasnije, onda nemaš pravo da budeš ljut na nekog drugog. Šta ću večeras, ne znam, ne smatram da će nešto da uradi, ali od mene neće dobiti ni V od vređanja, peckalica, budalaština, prosto, nismo bili u vezi godinama, pa da iznosimo prljav veš... Osećam se kao budala - odgovorila je Sandra.






- Da li će se prijateljstvo sa njim nastaviti?

Od toga nema ništa... Ja sam njemu jednom prilikom obećala da se nikada nećemo svađati, dovesti u situaciju da se nećemo javljati jedno drugom... Rekli smo da ćemo dati šansu, a on je odustao dan posle izlaska iz "Zadruge". Nije dao šansu bar mesec dana. Možete da zamislite kakve su mi sve teorije u glavi. Ne osećam se izdano, osećam se jadno - zaključila je Sandra Rešić.



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>