Lepota

Ljubav

Šeron Stoun dala nekoliko saveta zlata vrednih!

Magičan trik da privučete pažnju! Šeron Stoun, iako uveliko gazi sedmu deceniju izgleda odlično i dala je nekoliko saveta zlata vrednih! 

Šeron Stoun dala nekoliko saveta zlata vrednih! Screenshoot/Instagram





Evo njenih saveta kako da privučete pažnju drugih, a nije šminka niti odeća.


Mnoge žene uprkos lepom izgledu koji poseduju, nemaju više od toga. One često ne uspevaju da izbalansiraju lepu spoljašjost kojom su darovane sa unutrašnjom lepotom i taj balans je gotovo veoma redak slučaj. Uglavnom postoji verovanje da ako ste lepi nužno ste i svima privlačni, ali nije tako.

Šeron Stoun važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica Holivuda. Iako je u svojim mlađim godinama žarila i palila svojim izgledom ali i ulogama kojima je stekla veliku popularnost, prelepe plave oči i blistav osmeh nisu jedino što nju krasi. Pozitivnost i razdragan lik je nešto po čemu ćete je izdvojiti iz mase a uprkos teškoćama sa kojima se i ona kao svi suočavala u životu, nikada nije odbacila svoj vedar duh.




 
Iako je sa 43.godine imala težak moždani udar i morala je ispočetka da uči osnovne stvari poput hoda, pisanja i govora, njen pozitivan duh nikada nije klonuo. Sa svojim poblemima nosila se veoma hrabro i odvažno baš kakve je uloge u filmovima često dobijala.

 Osim toga što je dobila Nobelovu nagradu za mir, zatim nagradu Samita mira za rad sa ljudima obolelim od side, Stounova se ozbiljno posvetila humanitarnom radu pa je ona zaslužna za izgradnju čak 28 novih škola širom Afrike.

Međutim, o svojoj privlačnosti i tome da je izgled najbitniji kod žene, Šeron ima drugačije mišljenje. Ona smatra da je ono unutar žene to što skreće poglede na nju.


- Nikada nisam razmišljala o tome da li sam lepa ili nisam. Ali znam jedan magičan trik. To se zove sposobnost stvaranja iluzije privlačnosti. Snaga i energija su to na šta ljudi obraćaju pažnju kada žena uđe u prostoriju, a ne njen fizički izgled. - kaže Šeron. 

Stounova smatra da je lepa žena samo ona koja ima i čisto srce. Najprivlačniji ste, smatra ona kada ste ljubazni prema drugim ženama i generalo ljudima uopšte. Rivalstvo, spletke i podlost su neprivlačni tako da, kolikogod bili lepi, oni će baciti senku na to.





Izraz lica koji žena nosi, daleko je važniji od njene odeće. Ukoliko ste nasmejani i vedri svakako ćete zračiti posebnom lepotom.

Dakle, ona krilatica da „kako zračiš tako i privlačiš“ zaista ima utemeljenje. Sledeći put ako se pogledate u ogledalo i popravljate šminku ili odeću, pogledajte da li su vam raspoloženje i energija na nivou.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srećnarepublika

Povezane vesti:


>