Zadruga

Parovi

Deniz Dejm prima transfuziju, na teškim je antibioticima!

Deniz Dejm prima transfuziju, na teškim je antibioticima! Vreme će pokazati, ja se kao drugarica nadam da će sve ubrzo biti u redu, kaže izvor.

Deniz Dejm prima transfuziju, na teškim je antibioticima! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka Deniz Dejm završila je u bolnici.

Deniz je jako loše ovih dana, već tri dana leži na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Znate i sami kakav buran život vodi, iako želi da pobegne od silnih poroka, ona jednostavno voli lud i brz život, voli malo više da se zabavlja, videli ste i u “Zadruzi” kakva je bila. Ne drži je mesto, ima taj ludački duh - priča izvor, pa nastavlja:





Bila je dobro ovih dana, imala je nedavno pad imuniteta kada je završila na infuziji, ali to ništa nije bilo strašno. Međutim, pre tri dana joj je se tako slošilo, lekari su joj rekli da hitno mora da ostane u bolnici kako se stvari ne bi dodatno zakomplikovale, jer je već u katastrofalnom stanju. Prima transfuziju, na teškim je antibioticima… Šta se tu tačno dešava, ja ne znam, jer nije htela da mi kaže, ne voli ona toliko da priča o svom privatnom životu, ali da nije dobro - nije. Vreme će pokazati, ja se kao drugarica nadam da će sve ubrzo biti u redu - zaključuje izvor za Pink.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>