Region

Svet

Bojana Šarac je bila u depresiji! Prijatelji se pitaju da li su mogli da joj pomognu!

Prema rečima njenog prijatelja, bila je u depresiji! Vest da je manekenka Bojana Šarac preminula pre nekoliko dana potresla je modni svet, a prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojka izvršila je samoubistvo. Prijatelji se pitaju da li su mogli da joj pomognu...

Bojana Šarac je bila u depresiji! Prijatelji se pitaju da li su mogli da joj pomognu! Screenshoot/Instagram





Iako je bila uspešan student psihologije i imala zavidnu manekensku karijeru u zemlji i inostranstvu, Bojana Šarac se navodno godinama borila s depresijom, piše Alo!

Kako izvor blizak porodici preminule navodi, promene u njenom ponašanju išle su iz krajnosti u krajnost, ali niko iz njenog okruženja nije mogao ni da nasluti da će doći do ovakve tragedije.

 - Bojana je oduvek odavala utisak posebne devojke, vrlo svesne svoje lepote. Bila je prepoznatljiva po svom samopouzdanju i specifičnom stilu odevanja. Gde god bi se pojavila privukla bi pažnju, ali se duboko u sebi borila sa stanjima depresije. Često bi se povukla u sebe i danima se ne bi javljala nikome, a prijatelji su sve do kobnog dana uspevali da je izvuku iz tih stanja. U noći kada se ubila ništa nije ukazivalo na to da je loše - priča izvor, i otkriva da je manekenka zavaravala sebe odlascima u klubove.





- Noćni život i lude žurke za Bojanu su predstavljali neku vrstu pražnjenja od negativne energije i tuge koja bi je obuzela kad ostane sama u stanu. Imala je faze da ide iz jednog ekstremno pozivnog raspoloženja u drugo, ekstremno negativno, i da se pita čemu život. Nismo je shvatali ozbiljno, na to smo gledali kao na njeno izučavanje psihologije čoveka i čovekovog okruženja. Pored toga, imala je srećnu vezu, ostvarila bi sve što zamisli i nekoliko sati pre samoubistva je bila u kontaktu s porodicom i prijateljima i delovala je veselo - navodi izvor, koji ipak smatra da su njene česte promene fizičkog izgleda ukazivale ne to da vodi borbu sa samom sobom.

- Dešavalo se da dugu kosu skrati i ošiša se na ćelavo, potpuno promeni imidž i danima nosi samo crnu odeću i martinke. Posle tih faza bi se pojavila u lepršavim haljinama, s dugom perikom. Brinulo nas je kada se takve promene dešavaju u roku od nedelju dana, ali nas je ubeđivala da joj sve brzo dosadi i da je u pitanju eksperimentisanje. Sada kada je više nema, ostaje da se do kraja života pitamo šta smo mogli da uradimo da joj pomognemo - zaključuje izvor za Alo!.







Povodom Bojanine smrti oglasio se i njen otac, kao i prijatelji koji se od nje opraštaju u stotinama komentara ispod poslednje fotografije koju je objavila.

„Otišla je moja ćerka. Uzeo mi je Bog u njenoj 28. godini“, napisao je otac na svom Fejsbuk profilu.

Radila u Milanu, Londonu, Kini...

Bojana Šarac je bila model, manekenka, stilistkinja, kolumnistkinja i glumica, i svaku od ovih uloga preuzela je radom u modnoj industriji u prethodnih deset godina.


Radila je i sticala iskustvo u Istanbulu, Milanu, Kini i Londonu na više različitih pozicija, a živela je i radila na relaciji London - Novi Sad. Osim toga pojavila se u spotu za pesmu „Maria“, koju izvodi Relja Popović.

Marija i Kika tragično okončale život

Samo četiri godine ranije srpska manekenka Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo u svom stanu na Savskom vencu.

Bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je spotove i reklame i uspešno radila kao voditeljka, a jeziva sličnost je u tome što se poput Bojane i ona borila s depresijom.

Krajem prošle godine, jutjuberka Kristina Kika Đukić digla je ruku na sebe.
 

Imate bolove u rukama? Evo šta se krije iza toga!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>