Region

Svet

Glumica Milica Tomašević priznala vezu sa Viktorom Živojinovićem!

Glumica Milica Tomašević priznala vezu sa Viktorom Živojinovićem i smatra da je njen dečko postao divan mladić jer su ga pevačica i bivši teniser Boba Živojinović lepo vaspitali.

Glumica Milica Tomašević priznala vezu sa Viktorom Živojinovićem! Screenshoot/Instagram
Glumica je otkrila da žene kada biraju muškarca treba da gledaju njegove roditelje.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - priča Milica Tomašević.

Glumica je upoznala budućeg svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže nova snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora Živojinovića sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu.


Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>