Zadruga

Parovi

Unuk Ere Ojdanić ulazi u rijaliti Zadruga, evo koliki će mu biti honorar!

Nikola Anđelić će pred kamerama otkriti šokantne detalje posla zbog kog je završio iza rešetaka! Unuk Ere Ojdanić ulazi u rijaliti Zadruga, evo koliki će mu biti honorar! 

Unuk Ere Ojdanić ulazi u rijaliti Zadruga, evo koliki će mu biti honorar! Screenshoot/Instagram





Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, koji je zajedno s kumom Kaje Ostojić Duškom Banjcem osuđen zbog posredovanja u prostituciji, ulazi u "Zadrugu 6" u septembru.


Fitne trener će u rijalitiju otkriti šokantne detalje posla zbog kog je završio iza rešetaka, a pritom će i zaraditi. Navodno, Nikola je dobio ponudu u iznosu od 1.000evra honorara nedeljno, pa će tako na mesečnom nivou zarađivati 4.000 evra. Uskoro bi trebalo da potpiše ugovor.

-Nikola i dalje radi kao trener, ali taj posao mu nije dovoljan da živi kako je navikao, jer je dobro zarađivao dok je radio kao makro, pa je odlučio da od jeseni uđe u rijaliti. Ali honorar nije jedini razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj korak. Erin unuk želi da promeni sliku o sebi koja je stvorena u javnosti nakon što je uhapšen u akciji policije zbog posredovanja u prostituciji - kaće izvor blizak njemu i dodaje:





- On će ispričati detalje iz svog života, ali i saradnje s klijentima i devojkama koje je podvodio. Ako se opusti i progovori, mogla bi Pandorina kutija da se otvori, a pojedinim javnim ličnostima i klijentima neće biti svejedno kad razveže jezik - kaže izvor za Kurir.

Inače, Nikola i Banjac su priznali krivicu i osuđeni su na po 14 meseci zatvora, uslovno na tri godine i novčane kazne od po 400.000 dinara.




I Era se oglasio ovim povodom.

- Nisam ga video od celog onog skandala koji je bio. Pojma nemam ništa o tome, zvaću ga da mu čestitam rođendan, pa ću i to da ga pitam. Ako ulazi, neka radi šta hoće, on je punoletan i može da se stara o sebi - kaže Ojdanić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir/Telegraf

Povezane vesti:


>