Region

Svet

Region

Domaća serija Nemirni: Napetost i iščekivanje svake nove epizode!

Stiže domaća serija "Nemirni"! Napetost i iščekivanje svake nove epizode biće glavna odlika ove uzbudljive serije, navode njeni autori, a reditelj Darko Nikolić kaže da će isprepletane priče biti veoma zanimljive za praćenje.

Domaća serija Nemirni: Napetost i iščekivanje svake nove epizode! Foto: Instagram/annoyingmoose




Serija u fokus stavlja inspektorku policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala.


– Cilj nam je da i dalje podstičemo razvoj domaće kinematografije, koju uveliko distribuiramo na pet kontinenata. Serija „Jedini izlaz“ na kojoj smo već sarađivali sa rediteljem Darkom Nikolićem jedna je od najprodavanijih na stranim tržištima, a smatram da će „Nemirni“ biti još veći hit“ – izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.


Napetost i iščekivanje svake nove epizode biće glavna odlika ove uzbudljive serije, navode njeni autori, a reditelj Darko Nikolić kaže da će isprepletane priče biti veoma zanimljive za praćenje.

– Radnja prati inspektorku koja želi da otkrije šta se desilo u zločinu starom pet godina, ali paralelno i dramu koja otkriva slojevitost porodičnih odnosa u porodici Banović – izjavio je Nikolić.

Nova krimi serija predstaviće različite likove i nezavidne situacije kroz odmotavanje zamršenog klupka zločina priče koja se prati sa punom pažnjom.





U seriji će se pojaviti veliki broj karaktera, koji će kroz glavne i sporedne uloge doprineti kreiranju situacija i izazova koji se nalaze pred glavnom junakinjom.

Glumačku postavu čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Gordan Kičić, Marinko Prga, Milan Čučilović, Boris Pingović i Igor Benčina, kao i Anica Dobra, Ljubomir Bandović, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Rale Milenković i mnogi drugi koji će gledaocima ovaj krimi triler učiniti maksimalno uzbudljivim.

– Jedan od glavnih razloga zašto sam prihvatila ovu ulogu jeste činjenica da je sjajno napisana i vrlo kompleksna, nije klasični lik inspektora. Bilo je zanimljivo videti kako jedan takav ženski lik funkcioniše u „muškom“ svetu“ – istakla je Nikolina Friganović, koja tumači glavnu ulogu u seriji.

Serija „Nemirni“ emitovaće se na Superstar kanalu, čiji su gledaoci već navikli na vrhunsku produkciju i najkvalitetniji filmski i serijski sadržaj.





Inspektorka Mirna Paligorić istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš. Policija kreće u potragu za Vukašinom.

Tokom istrage, policijska inspektorka Mirna, progonjena sopstvenim nemirom, igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. “Sistem spojenih sudova” dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih obrta. Ono što je na površini dobija potpuno drugačiji izgled kada se izmakne jedna kockica, što sve aktere priče ostavlja nemirnim.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>