Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 18. jula do 24. jula 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U periodu ste u kojem su vam apetiti pojačani a kada bi bilo potrebno da vodite računa o ishrani – ne toliko zbog potencijalnog viška kilograma, već zbog osetljivosti stomačne regije.

Ljubav

Venera u znaku Raka nije energija koju vi razumete I koja vam je laka – previše je to emocija I osetljivosti na jednom mestu, previše se lično shvata sve I prima k srcu. S jedne strane – postojaće strasti između partnera I vas, ali sa druge – nećete baš svaki njegov postupak umeti da razumete pa ćete funkcionisati sa oscilacijama – spajati se I razdvajati, čas se osećati dobro, čas baš I ne. Brišite strastima nemire između vas dvoje. Slobodne Vage – period kada ste previše emotivni I željni ljubavi možda I nije savršen za ulazak u neku emotivnu priču – jer su I vaša očekivanja prevelika. Bolje se družite I izlazite.

Posao

Pritisak, promene u poslovnom okruženju, lošija komunikacija sa nadređenima – sve ovo može biti aktuelno tokom većeg dela naredne sedmice. Nešto ćete prihvatiti ili rešiti lako, oko nekih situacija ćete morati intenzivnije da se potrudite. Svaku odluku koja eventualno bude potrebna dobro razradite I o njoj razmislite pre nego što je sprovedete u delo. Isto važi I za dogovore. Ovo je poslovno važan period za vas, ali ne znači da ćete automatski doći do rešenja. Finansije – solidno, mada je troškova puno.

Zdravlje

Ginekološki problemi, žlezde, osetljivost stomaka, alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da budete puni energije. Šta god da radite – nastavite jer odgovara i vašem organizmu…..a i čini dobro vašem izgledu.

Ljubav

Skoro do vikenda u vašim emotivnim relacijama postoji mogućnost da se rečima I postupcima povrede osećanja – partnerova ili vaša. Treba te reči I postupke lepo meriti, bolje je prećutati I sve na strast okrenuti – jer ta strast će funkcionisati. U blažem obliku – ova će nedelja doneti da teško dolazite do dogovora, svaki zajednički plan ćete oboje morati da “rešetate” pre nego što ga realizujete. Slobodne Škorpije – vaša su očekivanja velika – ukoliko postoji osoba za koju ste zainteresovani čeznućete da se što pre nešto pokrene (teško). Ukoliko nema osobe za kojom vaše srce žudi – postoji šansa za novo poznanstvo – ali će tom poznanstvu trebati vremena da se razvije. Ne može ništa na brzinu.

Posao

Dok emotivni život, bilo da ste sami ili u paru – funkcioniše sa oscilacijama I sporo – u poslovnom segmentu se sve samo pojačava, pumpa, obaveza obavezu stiže. Prvo Merkur, a zatim I Sunce ulaze u vaše polje karijere – e, tek sada ćete da se razradite. Doduše, budite spremni I na situacije da se sa nadređenima baš I ne razumete, a postoji šansa I da dođe do žustrijih reči. I pored napora koji vam I na dalje predstoji – poslovno ste vi u odličnom periodu, koji će svoju pravu snagu pokazati tek od jeseni.

Zdravlje

Grlo, sinusi, moguće alergije. Oni koji imaju hronične probleme sa kičmom, neka obrate više pažnje.

 

STRELAC

Hrana

Potreba da napravite promene u načinu ishrane. Čak i da to ne planirate, desiće se spontano i vama neprimetno. Bitno je da ćete se uskoro osećati dosta bolje, lakše, poletnije.

Ljubav

Prelazak Merkura, koji vlada vašim poljem partnerstava, u znak Lava u ponedeljak – vama odgovara. Jer, odnos sa voljenom osobom je verovatno u prethodnom periodu bio previše obojen emocijama i povređenostima i donosio vam oscilacije raspoloženja – čas uživanje i radost, čas nemire. Sa partnerom ćete se sada bolje razumeti, a i druga strana će pokazati više inicijative i uspevati da probudi ono najbolje u vama, donese vam osmeh. Slobodni Strelčevi – period pred vama obećava više društvenih aktivnosti, ali i više interesantne komunikacije sa osobama koje vam prijaju i « podižu » vas.

Posao

Odlična sedmica da batalite posao i odete na odmor. Ukoliko nemate otvorenu opciju za tako nešto – računajte da će od sredine sedmice da se tenzija u poslovnom okruženju pojačava. I to od strane saradnika ili nadređenih koji će pokušavati da vam nešto nametnu, nešto što nije vaša obaveza, nešto što nije bilo dogovoreno ili nešto što se kosi sa principima poslovanja. A moguće su I promene u poslednjem trenutku – vi ćete to uspevati da ispravite, ali će vam odneti mnogo energije.

Zdravlje

Problemi sa kožom I žlezdama. Osetljivost grla.
 

Srčani udar: Prvi simptom, javlja se u očima!



 




JARAC

Hrana

I vama je jasno da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali one sada teško zaživljavaju kod vas. Ne može se sve srediti odjednom I preko noći. Na dobrom ste putu, nemojte odustajati.

Ljubav

Sve do vikenda manje ili više problema i napetosti u emotivnim relacijama. Ne moraju to da budu ne znam ni ja kakve strašne stvari, jednostavno – previše će emocija biti uključeno u proces, a kada je emocija previše – samim tim postoji i preosetljivost, povredljivost. Iz toga proizilazi nezadovoljstvo, a gde je nezadovoljstvo – tu je prostor za džapanja….ili ćutanja. Smirujte partnera i sebe,ne raspirujte dodatno.Slobodni Jarčevi–osećaj da vam ljubavne prilike izmiču i nikako da ih dohvatite.Prenaglašene potrebe za bliskošću i emocijama,a istovremeno osećaj sputanosti. Proći će, doći će ljubav. Samo ne sad.

Posao

Oni sa kojima radite, saradnici – komuniciraće na čudan način sa vama. Previše će dramiti, biti preglasni, prezahtevni, previše vas pritiskati i opterećivati, tražiće od vas nemoguće. Mnogo situacija koje će vas iritirati I uzburkavati vam poslovnu svakodnevicu. Dani u kojima ništa neće funkcionisati lako, ali gde će I dosta toga zavisiti od vas. Neophodno je vaše veliko angažovanje, smirenost I spremnost da se prilagodite okolnostima koje su po vas zahtevne. Vi to možete, imate dovoljno snage I spremnosti.

Zdravlje

Stomačni problemi, menjajte nešto u načinu ishrane I krećite se više.

 

VODOLIJA

Hrana

Vama je potreban podstrek da napravite promenu što se ishrane tiče. Pokušavate, ali sa promenljivim uspehom, što će rezultovati češćim osećajem nadutosti i problemima sa varenjem.

Ljubav

Poslovne i porodične situacije će i na dalje nastaviti da komplikuju život – i partneru i vama. Od toga trenutno ne možete pobeći, već pokušajte da zajedničkim snagama izgurate svaku koja se postavi pred vas. Jer, potrebni ste jedno drugom I umećete da pronađete rešenja. Vaš odnos će biti korektan, koliko je to moguće u datim okolnostima. Ne dozvolite da napeti momenti iz okoline unose nemir u lično vaš odnos, priču I bliskost. Slobodne Vodolije – svakodnevicu će vam ulepšavati i oplemenjivati prijatelji, aktivnosti i druženja. Nekih komunikacija sa osobama koje su vam zanimljive će biti u ovoj nedelji – ali nema naznaka da bi to moglo da ima brz razvoj i donese vam emotivnu stabilnost.

Posao

Nedelja pred vama je posebno poslovno zahtevna. Od samog njenog početka očekuje vas ubrzanje, ali I mnogo nepredviđenih situacija, kao I komplikovana organizacija obaveza. Pritisak na vas će biti veliki I mentalno vas umarati, ali do kraja radne sedmice uspećete da rešite svaku situaciju ili problem koji izađu na dnevni red. Iz nekog razloga – svi će se obraćati vama I u nekim momentima nećete znati gde pre da se okrenete. Zaradićete, ali svaki dinar koji vam uđe u džep – momentalno će otići na troškove.

Zdravlje

Pritisak, žlezde, potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

RIBE

Hrana

Bolje raspoloženje, stabilnije funkcionisanje kada je ishrana u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da pronađete pravu meru, jedina slaba tačka će vam I dalje biti slatkiši.

Ljubav

Izgleda da nikako da dođe neki, iole duži period jednostavnosti kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Odnos između partnera I vas u manjoj ili većoj meri je podložan oscilacijama I tokom ove sedmice. Od vaših karaktera I načina funkcionisanja (naravno I od spremnosti da se prilagodite) zavisi da li ćete kroz te oscilacije proći jednostavnije ili komplikovanije. Ne mora sve da se vezuje lično za vaš odnos, moguće je da teškoće dolaze I iz okoline I utiču na vas dvoje. Slobodne Ribe – u ovu nedelju ulazite sa Suncem, Merkurom I Venerom u polju zabave, ljubavi. Prilika ima – ali da li smatrate da su one za vas, ne znam.

Posao

Poslovno – bilo bi baš dobro da I vi malo dignete sidro I odete na odmor, danete dušom. Ukoliko nema ništa od tog posla trenutno – onda se pripremite za još jednu zahtevnu sedmicu koja je pred vama. Merkur I Sunce će ući u vaše polje poslovne svakodnevice I odnosa sa onima sa kojima radite – jeste, biće tu I dobrih dešavanja I priznanja za vaš rad I prostora da se dokažete, ali biće I tenzije I brzine, a moguće je da povremeno izbiju I međukolegijalne varnice. Fokusirajte se na ono što radite.

Zdravlje

Sitne povrede, mogući problemi sa zubima, alergije.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>