Svet

Region

Riki Martin oputužen za incest! Preti mu dugačka robija!

Pevač Riki Martin oputužen je za incest! Preti mu dugačka robija! Njega je naime optužio  21-godišnji nećak, zbog čega može završiti iza rešetaka i do 50 godina, ako sud donese odluku da je kriv.

Riki Martin oputužen za incest! Preti mu dugačka robija! Screenshoot/Instagram






Pevaču Rikiju Martinu je izrečena zabrana prilaska zbog incidenta nasilja u porodici u Portoriku ranije ovog meseca, ali identitet žrtve nije poznat. Njegov brat Erik Martin od tada je identifikovao navodnu žrtvu kao pevačevog nećaka, Denisa Jadiela Sančeza, izvestila je španska novinska agencija Marca

Martin je optužen da je "izvršio fizičke i psihičke napade" na Sančeza tokom njihove sedmomesečne veze, koja je okončana pre oko dva meseca. Punomoćnik oca četvoro dece (50) ranije je nazvao optužbe o zlostavljanju "potpuno lažnim i izmišljenim" u izjavi datoj "People" ranije ovog meseca.

Martinov tužilac, za koga se veruje da je Sančez, podneo je zabranu prilaska muzičkoj zvezdi još 1. jula u skladu sa zakonom Portorika o nasilju u porodici. Naredbom je Martinu zabranjeno da kontaktira ili pozove podnosioca koji se navodno „boji za svoju bezbednost“.

Kako prenosi ,,El Vocero", prema nalogu Martin i Sančez su raskinuli pre dva meseca vezu, koja je trajala sedam meseci. 






Sančez je tvrdio da Martin nije prihvatio raskid, što ga je nateralo da šeta u blizini svoje kuće u najmanje tri navrata. Takođe je naveo da je Martin konzumirao velike količine alkohola i droge.

 Advokati su negirali optužbe i pripremaju odbranu protiv Sančeza, koga je, kako se navodi, nedavno osudila žena nakon što ju je navodno maltretirao i pretio da će joj uništiti život. Rikijev advokatski tim  ekao je za DailiMail.com da se tužilac „bori sa dubokim problemima mentalnog zdravlja“ i potpuno je odbacio „odvratne“ optužbe.

- Riki Martin, naravno, nikada nije bio - i nikada ne bi bio - umešan u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom - rekao je advokat Martin Singer u petak.

- Ta ideja ne samo da je neistinita, već je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je tako hitno potrebna. Ali, najviše od svega, radujemo se što će ovaj užasni slučaj biti odbačen čim sudija pogleda činjenice.

Erik Martin je ponovio tvrdnju advokata, rekavši za Latin Post da njegov nećak pati od „mentalnih problema“ i da je „veoma siguran da njegov mladi rođak nije govorio istinu“.

Martinov advokat je takođe potvrdio za DailiMail kasno u petak uveče da je njegov optuženi biološki rođak, osporavajući prve izveštaje da je nećak bio dete polubrata i sestre.

Valensija je primetila da osoba koja je podnela zahtev za zabranu prilaska nije kontaktirala policiju, što bi uključilo tužioce da utvrde da li postoji dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Umesto toga, zahtev je otišao direktno na sud.

Portorikanski zakon optužbe za incest shvata veoma ozbiljno. Ukoliko se potvrdi navodna romansa između Martina i Sančeza, pevač bi mogao da se suoči sa do 50 godina zatvora zbog optužbi za incest.




Martin je 3. jula na Tviteru uputio optužbe, rekavši:



- Nalog za zaštitu iznet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše.


- Pošto je u toku pravna stvar, u ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na bezbroj poruka solidarnosti i primam ih svim srcem.

- Ja danas ništa ne krijem. Nismo trudni", rekao je Martin tada za People. „Trenutno imamo posla sa parom blizanaca i parom irskih blizanaca jer su Lusija i Ren u razmaku od samo devet meseci. I oni su neodoljivi, ali mi smo jaki i zdravi "- izjavio je Martin ranije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>