Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović pre veze imali poslovnu saradnju!

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović pre veze imali poslovnu saradnju! Njih dvoje ponovo su u žiži javnosti nakon što je on odlučio da se preda njenoj drugarici Maji Marinković, sa kojom je provodio vrele letnje dane u početku na Zlatiboru, a sada već u Crnoj Gori. 

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović pre veze imali poslovnu saradnju! Screenshoot/Instagram.com
Starleta i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić i Petar Raspopović poznatiji kao Peca pre emotivne veze imali su prvo poslovnu saradnju. Nakon što je izašla iz "Zadruge", Subotićeva se posvetila svom Instagram profilu, preko kojeg je počela da radi i zarađuje novac, koji joj je dosta omogućio, pa i lagodan život po svemu sudeći. 

Između ostalog, nju su angažovali da reklamira obuću i garderobu koju upravo Raspopović dovozi iz Kine u Srbiju.

- Aleksandra je nakon skandaloznog raskida sa Davidom Dragojevićem pokušala da se posveti sebi i trudila se da radi i zarađuje što više. Tako je prihvatala oberučke sve ponude koje je dobijala za reklamiranje preko Instagrama, ali nije ni slutila da će se zaljubiti u jednog od svojih klijenata. Kada je video slike, Petar je odmah bacio oko na nju i odlučio da želi da je upozna. On je imao sve što je Sandri trebalo u tom trenutku, bio je pun razumevanja za nju, pažljiv i brižan. Brzo su otpočeli vezu, a kasnije su dobili i dete - otkrio je Pecin prijatelj za Kurir.

Podsetimo, Aleksandra i Peca su došli u žižu javnosti nakon što je on odlučio da se preda njenoj drugarici Maji Marinković, sa kojom je provodio vrele letnje dane u početku na Zlatiboru, a sada već u Crnoj Gori.  

 

Viber

Izvor: svetplus.com/kurir.rs/republika.rs

Povezane vesti:


>